reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kolejny dzień bez@:):)z temp powyzej 37:).a dzis 31 dc:):):)...doszły bolące piersi:)(oj mam nadzieję tylko, ze nie na@!Mocno wierzę, ze się udało!
acz-czerwiec też piękny miesicąc:)
Trzymam za nas wszytkie piątachy!
Lilith-Tobie dużo dużo zdrówka!!!

reklama
Lilith moim zdaniem jak za często wymiotujesz to warto powiedzieć o tym lekarzowi. Ja jak miałam taki 3dniowy maraton to tak mnie sponiewierało że moja gin chciała mnie brać na kroplóweczkę ale to też była nerwica więc wystarczyło że zostałam po prostu w domku i przez 2 dni nie poszłam na praktyki :) i przeszło :)

dzięki dziwczyny za słowa otuchy, ale ja na prawdę się tak tragicznie czuję że chyba padnę. Nie dość że brzuch to mnie tak w życiu nie bolał, cały dół, to jeszcze cały czas mam zgagę, i mi się odbija, szok a na dodatek się przeziębiłam od mojego synusia i mam zatkany nos kaszel i pękającą głowę i nie wiem czy jestem czy nie boję się wziąć jakiekolwiek lekarstwo. NIe wiem co mam robićPOMOCY

MAZUREK , co do przeziębienia, to możesz łyknąc sobie Paracetamol, broń Boże aspiryne!!
a co dopozostałych objawów...jesli brzunio naprawde mocno boli, to moze weż no-spe, chociaz paracetamol powinien tez troszke pomóc.
a zgaga, odbijanie i inne niechzwiastuja nam następną fasolke i kolejna solidna porcje fluidków!!

Elżbietka dzięki wielkie za radę. No-spę to już biorę od soboty bo to jest prawdziwy koszmar, ale z moią pierwszą fasolką też miałam takie bóle brzucha, a co do przeziębienia to musiałabym coś wziąć na ból gardła bo nie mogę przełykać

Mazurek -oj trzymam za Ciebie bardzo mocno zaciśnięte piąstki ;D-coś mi się zdaje ,że to FASOLKA -kuruj się i zdrowiej -uważaj na siebie-o rany ja też chcę już swoją drugą dzidzie-a może też mi sie teraz uda :)-poczekamy zobaczymy ;D

reklama
Do góry