reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Doreczko jesteś cudowna :) Dziękuję bardzo :-* Napewno będę o siebie uważać :) dlatego też postanowiłam ograniczyć się jakoś od kompa... nie wiem jak tego dokonać bo się od Was uzależniłam :) Jednak nie przestanę się modlić abyś jak najszybciej zafasolkowała Kochana :-* tak bardzo Ci tego życzę :) Wierzę że już niedługo będziesz się chwaliła całemu światu o tej pięknej nowinie :-* Modlę się... całuski :-*

reklama
Dziewczyny ale się tu w końcu wesoło zrobiło! Coraz więcej już jest przy nadziei, a ile z Was również ma poważne podstawy do tego, aby myśleć że jest wciąży. Ale super!!!
Dawać dziewczyny dawać kolejne pozytywne wiadomości. :D

Powtorzylam przed chwila test ciazowy i owulacyjny. Miesiaczka powinna byc jutro.
Test owulacyjny - negatywny (tylko slaba II kreseczka), test ciazowy podobnie jak wczoraj ze slaba II kreseczka, ale pojawila sie ona po prawie 10 min. Co o tym myslec ?

hej hej! ja tak tu do Was znowu goscinnie zagladam :) od czasu do czasu wpadam i dopinguje i piastki zaciskam za Was wszystkie by w koncu kazda z Was pod serduszkiem seduszko nosila i...
taaaaaaaaaaaaaak mi sie mina okreca prawie dookola uszu ;D Izabelko i Dadeczko!!!! WIELKIE GRATULACJE!!!! ;D ;D ;D

Alu77 nie chialabym robic Tobie zludnych nadzieji ale u mnie bylo bardzo podobnie ;) wpatrywalam sie i wpatrywalam i jedna gruba krecha a druga slabiutka taka bardzo slabiutka....ale byla
i ...!!!! ;D Tymcio nasz ma juz 16 miesiecy
trzymam kciuki!!!! ;)

Mania kobieta od ktorej kupilam te testy ciazowe uznala, ze nawet taki cien oznacza ciaze, ale powtorze jeszcze test w niedziele lub pon. o ile @ nie przyjdzie (tempka poki co na stalym poziomie)

Hej Mania :) dzięki za gratulacje :) jak samopoczucie?
Ala trzymam kciuczki ZA TEŚCIK mi też mówiono że nawet słaba kreska oznacza ciążę !!!!!!!!! Wiec może jednak??
daj nam znać gdy zatestujesz. pozdrowionka

reklama
Do góry