• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Gwiazdeczka , nie wiem. zalezy jakie masz objawy i czy wogóle je masz,jakei zazwyczaj masz cykle...

KA milka , wstepnie planuje jutro albo w piatek. zalezy czy znajde dzisiaj test Quick...

reklama
witqajcie dziewczynki...przez dwa dni mnie niebylo i mam do nadrobienia troche do czytania...jak tam ktoras juz wie na 100% zatestowala:)????...ja jestem padnieta robimy remonick u synka w pokoju i mam juz dosyc..a jeszcez mezys grypuje:(

wiki.25 pisze:
przez dwa dni mnie niebylo i mam do nadrobienia troche do czytania...jak tam ktoras juz wie na 100% zatestowala:)????...

Witaj Wiki, ja też nie byłam na bb przez 2 dni ale już troszkę doszłam do ładu co, kto i dlaczego...
Jak dla mnie najważniesza wiaomość to że kamilka ma fasolkę (hura). To moja pierwsza fasolka na bb...

elzbietko gwaiazdeczko to co juterko sprawdzamy??...ja ryzykuje i musze sprawdzic najwyzej bedzie za wczesnie i nic u mnie niewyjdzie to sprobuje w przyszlym tygodniu jeszcze raz...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry