reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Agutek pisze:
Ines pisze:
Elżbietko gratuluję  :laugh:
A jeśli można zapytać, to jak się zostaje moderatorem  ??? Pytam z ciekawości ;)  ;D

Elzbietko ja tez zadam to pytania bo bardzo mnie to ciekawi a chyba nie udzielilas jeszcze odpowiedzi ;D
Jaka jest procedura wyboru moderatora, bo zawsze sie zastanawialam skad biora moderatorwo wlasnie ;)

heh- a myslałam, ze tylko ja jestem taka ciekawska:):):)..ale coś Elżbietka trzyma nas w tej ciekawosći;).."nabrała wody w usta";) ::)

Aniu_L witam Cie serdecznie :)... niestety na Twoje pytanie nie znam odpowiedzi :( ale mysle ze napewno - z wszystkiego musi byc jakies wyjscie :) a jak u lekarza??

Pozdrawiam :)

Ines, Agytku, Rusałko i inne ciekawe babyboomowiczki :)
w zwiazkuz tym ze na naszym dzile pojawialo sie mnóstwo wątków jaki niecenzuralnych postów (autprów nei bede podawac), i powstawal wielki bałagan, postanowilam zadzialac w tym kierunku i zwrócilam sie z tym problemem do administratorów forum. i tak zosatlam mainowana moderatorem działu staraczek :)
nie byłożadnych konkursów :) o konkurencji do tego "stołka" nic m inie wiadomo :)

dziękuję za odpowiedz:) ..obyś Elzbietko szybko ze staraczki stala sie mamusia..:)..a watkiem opiekowała z sentymentu:)

heh Rusałko, moze w końcu mi sie uda...
a teraz mamy na maj/czerwiec zaplanowane opieke nad córeczką znajomych. na 15 dni. dziecko bedzie miało wtedy 1,5 roczku, oni chce wyjechac na urlop. super, juz sie ciesze. biore zwolnionko i bede sie cieszyc "macierzyństwem" :). a Saszka jest strasznei słodka :). moze to pomoże :)

reklama
Do góry