• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Elżbietko jestem pewna że w niedalekiej przyszłości pewnego dnia nawet może nie będziesz się tego spodziewać kiedy okaże się że czas twoich starań dobiegł końca i wtedy będziesz tylko żyła od usg do narodzin wiem bo sama znam wiele takich osób które w chwili zwątpienia w powodzenie dowiadywały się o maleństwu jestemm pewna że Ci się uda!!!!!!!
niech ten rok da nam same miłe niespodzianki

Elżbietko dokładnie!!! I mam nadzieje ze Cię ta cudna nowinka zaskoczy tak żebyś cieszyła się jak najbardziej jak najpiękniej ..... oj życzę Ci tego całym sercem!!

dziękuje kobietki :)
wlasnie moja siostra napisala mi ze dzis jej sie śniło ze ja byłam w 1 miesiącu ciązy :) tak bardzo bym chciała zeby sen sie spełnił...jak najszybciej :)

JejQ Elżbietko nawet nie wiesz jak bardzo bede szczesliwa jak oznajmisz Nam ze jestes w ciąży .... ze szczerego serduszka życzę Ci abyś w końcu poczuła swoją małą dziecinkę pod serduszkiem :-*  .... z tego co widze w tym miesiącu bardzo duzo dziewczyn miało sen związane z dzidzią , ciąża itd ... to napewno szczesliwe sny dla Nas wszystkich :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry