reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Czarna79 - moje 3 ostatnie cykle były równo 28 dniowe. Natomiast wczesniejsze to loteri. Zdarzały się i 24 i 33 dniowe (mysle, ze były takie rozregulowane w związku z przedśłubnym stresem) Ja test zrobiłam w 29 dniu (czyli następnego dnia kiedy @ sie nie zjawiła) Wyszłą baaardzo słaba druga krecha. Po dwóch dniach znowu powtórzyłam test i kreska znowu była mało wyraźna. Jeśli @ jutro nie przyjdzie to test zrób raczej w sobote rano. Trzymam kciuki.

reklama
Ja znając siebie zrobiłambym już dziś hihihihi ale może warto poczekać by by ła bardziej grubaśna krecha nr 2

Witajcie,
Ja też nie mogę sie doczekać, w poniedziałek mam 28 dc, dziś 24dc, ale poczekam tak chyba do 30dc, czyli co środy może nawet do piątku - jak tylko wytrzymam ;) ;) ;) ;)
Chyba że się zjawi @ - oby nie!!!!

Ha ... dziewczynki - nie myślcie, ze ja jestem tak strasznie cierpliwa. Co to to nie. Ja tez nie mogąc sie doczekac zrobilam test chyba w 25 lub 26 dniu. I co ?? Du*a ;D Jedna krecha byla. Dopiero w 29 bardzo słaba druga sie pojawila.

No właśnie ta cierpliwość właśnie szykuje się na miasto załatwiać sprawy urzędowe ( znów kolejki) i będe mijać chyba z 3 apteki i mam nadzieje że niepokusze się na zakup testu bo znając siebie nawet jak dostane @ to i tak zrobie test bo nielubię jak cos zalega i długo leży :-[
A tak pozatym to  ból w piersiach cały czas się utrzymuje (zewnątrz aż pod pachy) śluzik dalej mleczny i to wszystko.
A podsumowując wszystko wiecie co Ja o tym myśle  :p

Agnieszka18-- głowa do góry(i kto to mówi) a jakieś podejrzenia masz?

Buziaczki dla Was za dobre słowa

Witam Cię czarna79, bo jeszcze nie zdążyłam sie z Tobą przywitać jak do nas dołączyłaś

Podejrzenia?? Ciężko cos tu mówić bo jak sama wiesz dorabiamy sobie teorię, i czasem tylko nam sie wydaje cos czego wcale nie ma.....
Przytulanka były w te dni i nie tylko....
Brzuch pobolewa jak ona owu - co jest dziwne
Brodawki twarde i czerwone,
A śluzik białawy, gęsty...
No i co tu myśleć????

reklama
Do góry