Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i znowu g...z tego wyszlo a wszystkie objawy to chyba byly na @ ...mam dość daje na wstrzymanie co ma byc to bedzie....kiedys musi byc ten moment....Plakalam ale juz mi lepiej , rozwazałam cAłY dzien....

)Witam Starające się.
To mój pierwszy post, niedawno odnalazłam to forum.
Staramy się o dzidziusia od niedawna, a właściwie to mamy za sobą dopiero pierwsze podejścieMam 29 lat (właśnie dziś mam urodzinki
)
Statystyka (tak powiedział ginekolog) wygląda tak, że podczas pierwszego roku starań w ciążę zachodzi 10% starających się, po 5 roku 90%, więc prawdopodobieństwo abym "zaskoczyła"tak od razu jest marne
A jednak... wczoraj był 7 dzień po owulacji[SIZE=-1], lekko kłują mnie piersi od kilku dni[/SIZE] i miałam lekkie plamienie wczoraj (może [SIZE=-1]implantacyjne? - moja siostra przy obu ciążach je miala) i lekko boli mnie brzuch. o jakby było cudownie...[/SIZE]
To pierwsze bylo takie na wpol swiadome ;-) Witam Starające się.
To mój pierwszy post, niedawno odnalazłam to forum.
Staramy się o dzidziusia od niedawna, a właściwie to mamy za sobą dopiero pierwsze podejścieMam 29 lat (właśnie dziś mam urodzinki
)
Statystyka (tak powiedział ginekolog) wygląda tak, że podczas pierwszego roku starań w ciążę zachodzi 10% starających się, po 5 roku 90%, więc prawdopodobieństwo abym "zaskoczyła"tak od razu jest marne
A jednak... wczoraj był 7 dzień po owulacji[SIZE=-1], lekko kłują mnie piersi od kilku dni[/SIZE] i miałam lekkie plamienie wczoraj (może [SIZE=-1]implantacyjne? - moja siostra przy obu ciążach je miala) i lekko boli mnie brzuch. o jakby było cudownie...
[/SIZE]
i trzymam kciuki za "złoty strzał" ....alez to bylby prezent