reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
ja jak sie staralam juz 2 raz to bylam w 100% pewna taka urojke juz mialam.zreszta wszyscy mowili ze jestem w ciazy ze widac itd.@ spoznila sie 10 dni przy cyklach jak w zegarku.cycki strasznie urosly! boaly bardzo! dostawalam powoli mdlosci zgage i bolala mnie glowa.chcialos ie pic.sluz tez byl.tylko jakos tak u mnie kreska tylko 1 na tescie...
po tej akcji mialam w nastepnym cyklu samoistne poronienie.
dalismy sobie spokuj bylam na 30 sierpnia zapisana do gina juz wiec oqalalismy wszystko i stwierdzilismy ze poczekamy pierw jak badania porobie.i dopiero jak to olalismy to na moje urodzinki w sierpniu zaciazylam:)30 poszlam juz potwierdzic ciaze:)
takze teraz do tych staran podchodze ze tak powiem olewkowo.co ma byc to bedzie tylko sprawdzam dni cyklu i juz.

moje objawy: rano na widok jedzenia mdlosci... ale niewielkie.. tzn nie moge patrzec na jedzenie, za to wieczorem odwrotnie.... sikam czesto, poce sie strsznie w nocy.... normalnie jakbym spala w saunie.... kłóje mnie strsznie brzuch- takie uczucie jakbym miala kolke caly czas......
pozdrawiam, 2 dni temu dowiedzialam sie, ze jestem Mamusia.... oby wszystko bylo dobtze denerwuje sie.....
pozdrawiam i zycze powodzenia:-)

dzidzia214 Wielkie Gratulacje i spokojnych 9 miesięcy życzę:-):-):-)
nic się nie denerwuj, w razie niepokojących objawów nie zwlekaj i szybciutko do lekarza, będzie dobrze:tak:

A ja niestety dostałam @ po 2 tyg spoznienia. Płakałam 3 dni. Na szczescie mam wspanialego meza. Pozbieralam sie i zaczeismy na nowo starania o mala Maję lub małego Krzysia;-)

Witajcie dziewczyny :) weszlam na to forum pierwszy raz i od razu zalogowalam sie aby dowiedziec sie cos wiecej o objawach ciazy wlasnie ja jestem teraz po jajeczkowaniu i przed @ ktorej nie chce, to co zauwazylam mam od tygodnia wzdety brzuch i twarde sutki jak kamienie a przy dotyku i pieszczotach bolace, i uczucie jakbym miala od tygodnia @ tak mnie pobolewa podbrzusze prosze powiedzcie mi co mam o tym myslec ostatnia @ mialam 26.04.2007

Witajcie dziewczyny :) weszlam na to forum pierwszy raz i od razu zalogowalam sie aby dowiedziec sie cos wiecej o objawach ciazy wlasnie ja jestem teraz po jajeczkowaniu i przed @ ktorej nie chce, to co zauwazylam mam od tygodnia wzdety brzuch i twarde sutki jak kamienie a przy dotyku i pieszczotach bolace, i uczucie jakbym miala od tygodnia @ tak mnie pobolewa podbrzusze prosze powiedzcie mi co mam o tym myslec ostatnia @ mialam 26.04.2007

Ja tez mialam takie objawy, @ spozniala sie 2 tygodnie. Robilam testy negatywne ale wiesz jakie sa przygody z testami. No i niestety @ dostalam 10 maja a nie tak jak powinnam 26 kwietnia. Proponuje poczekac jeszcze do nastepnej planowanej @. jesli sie spozni zrob test. Osobiscie polecam Quick Viue z takim maluszkiem z rozowym reczniczkiem

Madziu ja @ mialam 26 kwietnia teraz jestem przed kolejna wiec wszystko prawidlowo ja opisalam tylko objawy jakie teraz mam a planowana @ mam dostac 24 maja (ktorej niechce) sutki nie przestaja bolec, wzdety brzuch, w czwartek ide do gina wiec wszystko sie wyjasni

reklama
Do góry