Madzia_Dominska
Zaangażowana w BB
evelinko ja śluz miałam gęsty, biały i w bardzo dużych ilościach :-) czasami był rozciągliwy jak przy owu![]()
Madza_Dominska a robiłaś teściktempka obiecująca
trzymam kciuki :-)
rybo robilam w zeszlym tyg 3 i neg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
evelinko ja śluz miałam gęsty, biały i w bardzo dużych ilościach :-) czasami był rozciągliwy jak przy owu![]()
Madza_Dominska a robiłaś teściktempka obiecująca
trzymam kciuki :-)
Jeszcze nie robiłam.A myślisz,że przez psychikę mogło by mi o tydzień zahamowaća robilas test???
wiesz jak to jest jak czlowieks ie nastawia....
Jak nadal @ nie przyjdzie to pojutrze robię test.Witajcie dziewczynyweszlam na to forum pierwszy raz i od razu zalogowalam sie aby dowiedziec sie cos wiecej o objawach ciazy wlasnie ja jestem teraz po jajeczkowaniu i przed @ ktorej nie chce, to co zauwazylam mam od tygodnia wzdety brzuch i twarde sutki jak kamienie a przy dotyku i pieszczotach bolace, i uczucie jakbym miala od tygodnia @ tak mnie pobolewa podbrzusze prosze powiedzcie mi co mam o tym myslec ostatnia @ mialam 26.04.2007