Marcie gratuluje fasolki!! -
choc szczerze mowiac na twoim miejscu sprobowalabym zastestowac jeszcze za kilka dni... jesli chodzi o test Quik View mam zle doswiadczenie ...Robilam ten test ze 2 cykle temu i wyszla slaba keseczka cieszylam sie jak dziecko ale po kilku dniach juz inny test pokazl ale tylko jedna ;-((( na innych forach dziewczyny pisza ze mialy podobne historie z tym testem.
LANA glowa do gory bedzie dobrze!!!
Ja mam dzis 13 dzien po owulacji i nie wiem dlaczego juz zaczelam juz plamic....Do tego bole @ i fatalne samopoczucie psychicznie bo mialam taka nadzieje..;-(((((
A!!! I jeszcze znalazlam odpowiedz na pytanie o implantacje.
Implantacja zaczyna sie od momentu, gdy pozbawiona oslonki przejrzystrej blastocysta zblizy sie do endometrirum i komorki trofolastyczne swymi kosmkami polacza sie z mikrokosmkami komorek nablonka blony sluzowej macicy. Zagniezdzanie zrozpoczyna sie wtedy gdy blasctycysta ma najprawdopodobniej piec i pol do szesciu dni (wczesna implantacja). Prawidlowym miejscem implantacyjnym jest gorna sciana trzonu macicy.........Okolo 11-12 dnia blastocysta jest calkowicie zatopiona w warstwie zbitej endometrium, a w miejscu jej wnikniecia powstaje skrzep krwi, ktory wkrotce zostaje pokrytyy przez nablonek. W trym okresie u niektorych kobiet pojawia sie krwawienie, ktore nazywa sie kwawieniem implantacyjnym..