Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przeszło mi to gdzieś dopiero w 7 - 8 tc. Z początku miałam też lekkie zawroty głowy. Reszta objawow jakoś szczęśliwie mnie omija (jestem w 11tc). No, jeszcze częstsze odwiedzanie toalety, ale akurat to nie jest tak bardzo uciążliwe, jak mdłości, wymioty i inne...
spuznia mi sie 5 dni mam lekkie zawroty głowy piersi mnie troszke pobolewajo jajniki kują tak jak bym mniała dostac czy to moze byc cioża dodam jeszcze ze robiłam test ciozowy
i wyszedł negatywny prosze o szybko odpowiedz
spuznia mi sie 5 dni mam lekkie zawroty głowy piersi mnie troszke pobolewajo jajniki kują tak jak bym mniała dostac czy to moze byc cioża dodam jeszcze ze robiłam test ciozowy
i wyszedł negatywny prosze o szybko odpowiedzczesc! najlepiej zrobisz wybierajac sie do lekarza bo tak-to może byc ciąża ale nie musi. czasami @ się spóźnia bo wpływają na to : zmiana klimatu, stres, zmęczenie, choroba...itpwitam jestem pierwszy raz na forum ale dosc tyle czytałam mam małe pytanie bo jusz niewiem co mam robic miałam dostać okres 16stycznia i jeszcze go niemamspuznia mi sie 5 dni mam lekkie zawroty głowy piersi mnie troszke pobolewajo jajniki kują tak jak bym mniała dostac czy to moze byc cioża dodam jeszcze ze robiłam test ciozowy
i wyszedł negatywny prosze o szybko odpowiedz
hej, ja na twoim miejscu zrobiłabym badanie krwi beta wtedy bedziesz wiedziała na czym stoisz, a potem poszłabym do lekarza... podczas badania może wykryc ale macica jest podobna jak przed @ więc ... trzymam kciuki!!!witaj camelia jak dalelej niedostałam @ dostałam zato dziwny biały sluz jajniki dalej kłujo jak bym mniała dostac @ denerwuje sie bo nigdy niespuzniał mi sie okres zawsze miałam co 28 dni masz racje mam wizyte u gina na 28 stycznia zobacze co mi powie pozdrawiam