• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Dziewczyny, u mnie jedna krecha :angry: No cóż...

Gratuluję wszystkim szczęśliwym zafasolkowanym, życzę cudnych 9 miesięcy :tak: A wszystkim staraczkom szybkiego sukcesu !!! :-D

Pozdrowionka

cześć dziewuszki!! Nie wytrzymałam.. zrobiłam test. Niestety tylko jedna kreska, ale to pewnie dlatego że za wcześnie zrobiłam test.... spróbuję za 2 tygodnie o ile wcześniej nie dostane @

Witam serdecznie wszystkich i zycze zdrowych dzidziusiow. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.

Witam serdecznie wszystkich i zycze zdrowych dzidziusiow. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.

Zagłosowane :-D Życzę wygranej!:happy:

Dziewczyny, u mnie jedna krecha :angry: No cóż...

Gratuluję wszystkim szczęśliwym zafasolkowanym, życzę cudnych 9 miesięcy :tak: A wszystkim staraczkom szybkiego sukcesu !!! :-D

Pozdrowionka
No nareszcie:) Gdzieś ty się podziewała?? U mnie nawet nie zdarzyłam zakupić testu, bo przylazła:crazy: Miałyśmy sie testować razem, ale w moim przypadku chyba chciała żebym na teście zaoszczędziła:) no cóż... staramy się od nowa.
Powodzenia:D

reklama
Witam dziewczyny :)
W poniedziałek byłam na pierwszym usg. Czas stanął w miejscu jak ujrzałam moją fasolusię na ekranie monitora ! :) teraz codziennie patrzę na wydruk z usg i nie mogę uwierzyć, że moje dzidzi tam naprawdę jest :) życzę Wam wszystkim rychłego zafasolkowania i żebyście mogły tak samo jak ja ucieszyć się na widok swojego dzidziusia :) to taki pierwszy nasz kontakt (He he) "wzrokowy" :) :) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry