Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Weri GRATULACJE... teraz to dopiero ci się zacznieNo dzisiaj sie w koncu doczekalam wynik pozytywnyteraz czekam na telefon od poloznej ma zadzwonic umowic sie na pierwsze spotkanie
prawdopodobnie przyjdzie do nas do domu...no troche emocje opadly dzieki ze mnie wspieralyscie caly ten czas!;-)pozdrowionka
, zrób za jakiś czas kolejny test,albo betkę ona rozwieje Twoje wątpliwości, ale mimo to gratuluję,bo to wkońcu II kreseczki 
Świetnie!! Ale musisz być szczęsliwa. Teraz dbaj o siebie i małą fasolkeZrobiłam przed chwilą kolejny test i sa dwie kreseczki) Jestem taka szczesliwa!!!!!!
Dziekuję za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkie Panie!!
:-):-):-)Witam wszystkie Panie!
Co do zafasolkowania,to również chcialabym sie poradzic.Wczoraj mialam dostac miesiączkę,objawy mialam wskazujące tzn.bolal mnie brzuch,jajniki,nie wspomnę juz o piersiach,ktore tak bola ze nie mogę ich dotknąć.chodziiłam co chwile do toalety z nadzieją że jednak jej nie dostane,no i nie dostalam.zrobilam test dzisiaj po pracy,no i wyszly mi dwie kreseczki.Nie wiem czy test jest wiarygodny...moze ktoś mi podpowie co zrobic,dodam jeszcze ze dzwonilam do swojego ginekologa i powiedzial ze za wczesnie jeszcze na badanie USG.