reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
co do materny (ja co prawda nie brałam), ale na podstawie danych od pacjentek, wiem ze wlasniepo maternie rodza sie duże dzieci, takei ponad 4 kg...
cos wam powiem, jesli morfologi ajest dobra, to wystarczy kwas foliowy i troche owoców...ewentualnie zelazo...
cos wam powiem, jesli morfologi ajest dobra, to wystarczy kwas foliowy i troche owoców...ewentualnie zelazo...
Ja czytałam jakieś tam różne nowinki, i gdzieś wyczytałam że materna ma najlepiej dobrane ptroporcje tych wszystkich witamin i składników odżywczych - ale nie porównywałam tego z innymi vitaminkami, siostra mi kupiła więc biorę
. Co do dzidzi, a niech sobie będzie i 4 kg byle zdrowiutkie ;D ;D
Agnezzz pisze:A teraz z kolei Dorki dawno u nas nie było, aż to do niej niepodobne.... hmmm.
Jestem jestem
Dziekuję Agnezzz za troskę
Marcia-jeszcze raz-GRATULUJĘ!
A
Agnezzz
Gość
WItaj Dorka po przerwie. Mam nadzieję, że sobie odpoczęłaś psychicznie, bo fizycznie to nawet nie pytam...konie, spacery..hihihi 
Elżbietka
mother of two sons&angel
Ania76 witaj i zostań z nami!!! i dostarczaj nam fluidków ciążowych jak najszybciej!!
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
napewno sie uda!! ;D nie widze innej opcji, u siebi etez nie i u wszytskich pozostałych kobietek oczekujących na fasolke!!