Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mellisa, z tego co pisały dziewczyny to test pozytywny owu MOŻE (ale nie tylko wtedy) oznaczać ciąże. Ja nie miałam nigdy za bardzo poprzestawianych cykli (zawsze raczej regularnie). jesli się bardzo denerwujesz zrób test. Ale jak nie wyjdzie pozytywny - nie panikuj. Tylko poczekaj albo idź na betę.:-)Witam!!! Nie wiem w sumie czy to sa objawy czy nie czy juz moze sobie uroiłam ale testu jeszcze nie robiłam ale jak nie wytrzymam to zrobie ....z drugiej strony nie chce sie rozczarowac heh... sama nie wiem
a objawy jakie mam to: ciągłe wzdecia, podwyzszona temperatura 37, kilka dni temu kłucie w okolicach jajników, robiłam test owulacyjny w 30dc wyszedł pozytywny.... w ogóle to jet drugi cykl po odstawieniu tabletek, pierwszy trawł az 40 dni teraz jest 33 dzien i tak naprwde nie wiem kiedy powinna mi wypasc @ ehhh może ktoras miała podobnie.???

Mellisa, z tego co pisały dziewczyny to test pozytywny owu MOŻE (ale nie tylko wtedy) oznaczać ciąże. Ja nie miałam nigdy za bardzo poprzestawianych cykli (zawsze raczej regularnie). jesli się bardzo denerwujesz zrób test. Ale jak nie wyjdzie pozytywny - nie panikuj. Tylko poczekaj albo idź na betę.:-)