ostatnia @ miałam 1.05 uzywałam test owu od 10 dnia tego dnia były przytulanki i 4 dni pozniej tez 23.05 robiłam kolejny test owu i pokazał mi 2 krechy wg obliczen okres powinien byc wczoraj nie ma go czy test ciążowy juz wykaże mi ciąże?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mama05 dziękuję Ci!MARY-BETH- tule Cie slonko mocno i wiem ze Ci smutnoale prosze-poczestuj sie czekoladką na poprawe samopoczucia i juz za kilka dni znow bedzie czas plodny i podzialacie
;-)glowa do gory. bedziesz miala dzidziusia-mama Ci to mowi
:-)
Ty naprawdę potrafisz dodać otuchy! :-)

Ojej... Już sama nie wiem... Ważniejsza ładna buźka czy pragnienie posiadania maleństwa... Niby kuracja potrwałaby ok. 2 miesiące i świat się nie zawali... Ale... 
dobrze,ze lekarz Cie uprzedzial,ze nie mozna go brac gdy sie staracie
;-)zapraszam i tam czesto czestujemy czekoladką czy przytulamy jak ktoraś ma dól..Dziękuję Ci bardzo! :-):-) Na forum staraczek na 2011 rok już zajrzałam. :-) Jeju, jak to pomaga! Dziękuję!MARY-BETH- oj to musisz pomyśleć i sie zastanowic ...czesto ciąża ladnie leczy rozne zmiany na twarzy...a z drugiej str to "tylko" 2 m-ce i bedziesz mogla znow sie starac..a nazwa leku nic mi nie mowidobrze,ze lekarz Cie uprzedzial,ze nie mozna go brac gdy sie staracie
a wogole to skoro sie starasz to zapraszam Cie dnas na wątek zostać mama w 2011 -jest tam sporo dziewczy w roznym wieku ,pomagamy sobie i jest si;-)zapraszam i tam czesto czestujemy czekoladką czy przytulamy jak ktoraś ma dól..
Teraz już jestem spokojna i wierzę, że tam pod moim serduchem zaczęły się dziać "Wielkie Rzeczy" - mały cud.