reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
dzikuje jeszcez raz dziewczynki!!!
niczego bardziej nie pragne niz dzidzi, ale jak tym razem sie nie uda, to musze sie wyluzowac, tylko nie wiem jak to zrobic...
chyb aprzstane mierzyc temp i trak strsznie sie obserwowac. niech bedzie niespodzianka!!
tylko nie wiem czy potrafie tak...
niczego bardziej nie pragne niz dzidzi, ale jak tym razem sie nie uda, to musze sie wyluzowac, tylko nie wiem jak to zrobic...
chyb aprzstane mierzyc temp i trak strsznie sie obserwowac. niech bedzie niespodzianka!!
tylko nie wiem czy potrafie tak...
DreamsAboutBaby
Fanka BB :)
Napewno potrafisz. Ja wierze w ciebie z całych sił!!! Wierzę, że Wam się uda!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
jestem juz troszke tym zmęczona prawde mówiąc...
boje sie robic test, boje sie isc do lekarza, boje sie wszytskiego co sie wiąze z fasolka!!
boje sie robic test, boje sie isc do lekarza, boje sie wszytskiego co sie wiąze z fasolka!!
DreamsAboutBaby
Strach to bardzo ludzkie uczucie, niestety 
Ja podejrzewam, ze jak bedzie się zblizał termin @ to ja też będę się bała bardzo.
Eh... jaki ten nasz los ciężki
Ja podejrzewam, ze jak bedzie się zblizał termin @ to ja też będę się bała bardzo.
Eh... jaki ten nasz los ciężki
Elżbietka
mother of two sons&angel
nie weim czy mam jutro robic ten test????? wiem ze jak zrobie i wyjdzie I, to cały weekend bedze miala wisielczy humor:/
ale jak nie zrobie testu, to niepewnosc mnie zeżre...
musze sie zebrac w sobie, podjąc jakiec postanowienie, i byc silna, dobrze ze mąz mnie wspiera i wy!!
ale jak nie zrobie testu, to niepewnosc mnie zeżre...
musze sie zebrac w sobie, podjąc jakiec postanowienie, i byc silna, dobrze ze mąz mnie wspiera i wy!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
nie wiem czy zrobie, zalezy jak bede z rana czuła...
wiem, wiem, jestem nieznosna... :
:
:
wiem, wiem, jestem nieznosna... :
reklama
m.a.l.i.n.k.a
ELZBIETKA slonko napewno masz fasolcie pod serciem postaraj sie uspokoic i jutor testuj