Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale tak w myślach zwalam to na upał (mam teraz nową taktykę;-): wypieram wszelkie "ciążowe" objawy, żeby w przypadku ewentualnych dwóch kreseczek być bardziej zdziwiona, a jak nie wyjdą to żeby mniej bolało). Czasami żałuje, że się na początku zabezpieczałam i poprostu nie wpadłam bo te stranie się celowe to ciężka sprawa;-)
.

wiecie co ja juz cała głupia z tego jestem!!! Moje ciało chyba nigdy nie robiło mnie aż tak w konia!! Czy to, że dziś rano o mało nie zwymiotowałam na widok kanapki też sobie wymyśliłam.? Ale ja jestem juz wściekła
a jak wy się czujecie dziewczyny??
a ja sie bronilam jak lwica bo mojej fasolince chciala zaszkodzic
bylam slaba strasznie i dzisiaj jest wcale nie lepiej. kuzynka mi powiedziala ze mam piersi jak dzwony heheh fakt w staniki sie swoje nie mieszcze:O ale mam nadzieje ze sie nie nakrecam czekac do piatku trzeba zadnych testow nie robie bo czuje sie jak w ciazy a jak nie jestem to przynajmniej jeszcze troche sie tym stanem naciesze:-(
,ja jutro ide bez względu na wynik testu,moje ciało mówi tak zobaczymy co na to gin.