reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Ja to dopiero w nastepnym tygodniu i to chyba pod koniec jak nie przyjdzie @.W tamtym miesiacu tak sie nakrecilam i testowalam i nic.Teraz chce poczekac.A umowic sie oczywiscie mozemy.
Na wspolne testowanie oczywicie. :laugh: :laugh:
magdalenkakol
Fan(ka)
Tak tak Madziujka ja tez mam taka ndzieje.Do doktorka najpierw pojde prywtanie bo panstwowo sie dlugo czeka ale od razu sie zapisze zeby pozniej juz nie placic zwlaszcza za te wszystkie badania.A prywatnie jak pojde to od razu zrobi usg..I wszytko bedzie wiadomo.
Ale ja sobie marze.

Ale ja sobie marze.
Elżbietka
mother of two sons&angel
testujcie kochane, testujcie!! i od razu prosze wklejac piękne teściki z II !!!
ja cos sie chyab podtrułam troche:/ od trzech dni jest mi niedobrze, odbija mi sie wszystkim i zgaga piecze jak... no i jakjest niedobrze, to od razu pełni śliny sie robi. z rana to ledwo sie powstrzymuje od wymiotów. a z drugiej strony taaaaaaaaaaakie zatwardzenie :
:
chyba trzeb abedzie pójsc do lekarza jak mi nei przejdzie, bo ja nic praktycznei nie mogę jeśc, wszystko mi wraca, bleeeeeeeee
ja cos sie chyab podtrułam troche:/ od trzech dni jest mi niedobrze, odbija mi sie wszystkim i zgaga piecze jak... no i jakjest niedobrze, to od razu pełni śliny sie robi. z rana to ledwo sie powstrzymuje od wymiotów. a z drugiej strony taaaaaaaaaaakie zatwardzenie :
chyba trzeb abedzie pójsc do lekarza jak mi nei przejdzie, bo ja nic praktycznei nie mogę jeśc, wszystko mi wraca, bleeeeeeeee
Elżbietka
mother of two sons&angel
oj chyba nie...
dzis dopiero 13 dzień cyklu...
dzis dopiero 13 dzień cyklu...
Elżbietka
mother of two sons&angel
@ była normalna. no i nei mam typowych objawów, typu bolące piersi
boli mnei tylko brzuch dołem. może to na owu, ale po dwóch stronach na zmianę, czesciej po lewej
boli mnei tylko brzuch dołem. może to na owu, ale po dwóch stronach na zmianę, czesciej po lewej
reklama
Madziuja
Ludki Cudki :o)
A ja i tak trzyma kciuki i mam nadzieję że za dwa może trzy tygodnie napiszesz nam wspaniałą nowinę
i już!!!!
A może jednak to było msc temu ...
ps. czasem jest tak że mamy za dużo pesymizmu w sobie i on tak wstrętynie z nas wychodzi
A może jednak to było msc temu ...
ps. czasem jest tak że mamy za dużo pesymizmu w sobie i on tak wstrętynie z nas wychodzi