reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Nemezis okropne jest to co piszesz.Mysle ze wiaze sie to z tym ze jest brak miejsc pracy .Chca aby jak najwiecej z Was zrezygnowalo. Bo nietety bedziecie konkurencja dla tych starszych.Nie zawsze lepszych.Bo oni jada czesto na opiniach.
Trzymaj sie cieplutko i nie przejmuj tak wszystkim.A Bialystok to dosc ladne miasto mam tam rodzinke.

reklama
Ciesze sie ze o mnie pamietacie!bo ja caly czas mysle co u was i jak starania!!!:):)caly czas czytam co piszecie i moze nie zawsze odpisuje bo ograniczam siedzenie na kompie to jestem z wami!!!

Moniolek no pewnie ze mozemy sie spotkac!!ale fajnie!! a jak bedzie super jak przyjedziesz z brzuszkiem!!!!:):):) ojej!!!:):) ja mieszkam na slonecznym wiesz gdzie to jest?

Nemezis, ja myślę że wszędzie na medycynie jest podobnie, nie tylko w Białymstoku studenci chodzą chorzy na zajęcia, w Kraku to samo, najgorzej chyba to jak trzeba iść z gorączką na pediatrię i uważać żeby nie pozarażać ciężko chorych dzieciaczków

dzisiaj sie czuje dobrze, mzoe tylko zgaga lekko dokucza, ale wczoraj na noc wzięłąm Ranigast 150mg, a i tak piecze. fakt. troszke mniej. i tylko przez chwile było mi niedobrze, ale juz jest oki. wlasnei najdlam sie pysznego salami, wcale nie na kanapce ;D

reklama
Elzbietko tak bym chciala zeby lekarz u Ciebie wybadal Malenka fasolke.
Madziujka a Ty co za bzdury gadasz.Co ma do Ciebie przyjsc.??Przeciez to pora a poza tym nie przyjdzie tak jak i u mnie.Bedziemy za tydzien testowac.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Do góry