reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ja również modle sie do Bozinki-za nas wszystkie .Tyle modłów więc ten na górze na pewno nas wysłucha i pomorze na 100% ;D

reklama
Kochane tyle modlitw musi zostać wysłuchanych! Ja rownież o Was nie zapominam ;)

A ja sobie jutro zatestuje... to juz będzie 7 dzień po owulacji (owu była 11, potwierdzona przez gin na usg)... wiem że za wcześnie  ;D Ale może może... ale bym miala niespodziankę na urodzinki!!!!!
Trzymajcie kciuki za II kreseczki!
A tak w ogole to nigdy w życiu nie mialam zgagi. No i dzisiaj opowiedzialam mężowi (ktory czasem miewa) jak się czuje a on na to że mam zgage  :o Do tego od rana pobolewają troszkę piersi i podbrzusze...
Tylko że u mnie objawy ciązowe mogą wynikać z brania duphastonu więc się tez za bardzo nie nastawiam (przynajmniej staram się!) ;)
Co będzie to będzie...

Moniolek chyba ci sie cos pomylilo...hihi z ulicami...Milusinskich to chyba mialo byc bo takiej ulicy nie kojarze...
ale super by bylo jakbysmy sie widzialay :)

Ines trzymam kciuki choc ja bym sie jeszcze wstrzymala:)

Witajcie! Ines ja też trzymam mocno za Ciebie kciuki! POWODZENIA ;D ;D ;D
Powiedzcie mi dziewczyny kiedy najlepiej się testować?? Już 1 dnia gdyby nie nadeszła @ czy czekać do 3 dnia? Pozdrawiam!

Ines-ja też trzymam kciukaski ,ale wstrzymałabym się jeszcze z teścikiem na Twoim miejscu ,bo to dużo za wcześnie .ale zrobisz jak zechcesz.Powodzenia!!!!!!!!!!!!!                                                           Nemezis najlepiej poczekaj jeszcze ,abyś była pewna wyniku testu,chyba ,że chcesz zrobić z krwi-to wtedy w każdej chwili nawet wcześniej można.Powodzenia ,trzymam mocno,mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D

Rany u mnie z tą @ to znowu jakieś świry odchodzą-wczoraj troszeńke na wkładce, a dziś znowu nic -nie wiem co jest grane ,ale ostatnio też tak miałam a po kilku dniach poleciało i tylko trzy dzionki i koniec @-denerwuje mnie to już :mad: albo niech leci albo wogóle niech da mi spokój na kilka ładnych miesiączków :)Tak się mi jakoś te @ rozregulowały ,że chej

Lana ja tez tak mialam kilka cykli wczesniej.Dzien wczesniej rano plamilam.Pozniej nic i dopiero na drugii dzien wieczirem dostalam.I tez trwala ok 3 dni.moze to jest nasza norma juz. ;) ;) ;)

Ja od kilku dni plamię. Ale bardzo malutko. I tak czekam na łaskawą panią "@". Dzisiaj na mieście myślałam, że to już, ale nadal nie :mad: Tak to za kilka dni miałabym spokój, a tu dalej czekanie. Chociaż czuję, że zapewne już niebawem bo dzisiaj jestem nerwowa, czepialska, po prostu straszna ;)

No zaczęło się rozkręcać. Zaczyna pobolewać brzuszek, goni na kibelek. Typowy u mnie objaw @. To tłumaczy moją dzisiejszą złośliwość. Mąż chyba odetchnął z ulgą, bo wraz z @ wszystko mija ;)

reklama
O to macie tak jak i ja a myślałam ,że to tylko ja jakiś dziwolączek jestem z tą moją @-ulżyło mi :p ::) U mnie wczoraj właśnie tak ciuteńke a dziś nic ale mam taka troszeńke nerwówe ,jestem kąśliwa i wiecie ogólnie zołzwata ,choć próbuje to kontrolować i chamować ,troszke mi teraz już mija ale to znak ,że niedługo @ przyjedzie,i niech w końcu się pokaże bo dość tego czekania :mad:

Do góry