reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

LANA, a jak twoje badania? Pamiętam, że wspominałaś coś o gorszych wynikach cytologii i miałaś ją powtarzać. Czy wszystko ok? Mam nadzieję, że rozwiązało się pozytywnie :)

reklama
Agutek dzięki za pamięć własnie kończy mi się @ i w poniedziałek idę do gina ponowić cytologie modle się aby wszystko było O.K-ale musi być nie widzę inaczej :)

Lana jestesmy z toba!! bedzie dobrze!!!

I co do sluziku itd...ja pilam Guajazylek i jak widzicie jestem zadowolona:) bo sluziku wczesniej mialam zdecydowanie mniej!:):)

jutro testujecie?juz si eniemoge doczekac!!!:) trzymam kciuki!

Lana...musi i bedzie dobrze. napisz w poniedzialek jak bedziesz wiedziala co i jak

pytanie z innej beczki. jak czytalam forum o poronieniach to wiekszosc kobiet pisze ze miala skrzepy przy tym jak wystapilo krwawienie.
a co jest jak w czasie @ wystepuja skrzepy? czy to oznacza, ze bylo samoistne poronienie?
wiem ze dostalam w tym miesiacu @ ale odczuwam bole i skurcze macicy, nigdy tak nie mialam bo zawsze bol brzucha byl przed @ i w pierwszy dzien wystapienia, nie mialam zadnych skrzepow, a w poprzednim okresie mialam i nie tylko w poprzednim. nie wiem czy to jajniki ale odczuwam je tzn.tak jakby przed owu i strasznie bola mnie plecy, piersi nadal sa ciezsze.

Ja jak stracilam moja faolke w 8 tygodniu to nie mialam nic...tylko minimalne plamienie..ale bylo to obumarcie plodu:(

Co do tego co ci sie dzialo...to ja mialam dokladnie tak samo jak ostatnio chwalilam sie wam dzidzi!! tylko test byl robiony przed @ czego zaluje bardzo! dostalam skurczy zabolalo bardzo i wyleciala tona krwi ze skrzepkiem :(:( pono to bylo wlasnie samoistne poronienie...i niema sie czym martwic bo to ma niestety 50 % kobiet :(

Hej dziewczyny, ja zakupiłam wiesiołek (zimnotłoczony olej z nasion wiesiołka) i działał na śluz pozytywnie, a poza tym ma tez inne raczej pozytywne "skutki" - przynajmniej ma mieć np. redukuje objawy napięcia przedmiesiączkowego, zapewnia prawidłową przemianę materii itd.
A co do skrzepików - ja je miewam nawet jak nie ma mowy o ciąży (często miewałam). Wiecie co to może oznaczać?

reklama
Ja bardzo często tzn zawsze mam skrzepy - mam się martwić??? Ale żeście mnie nastraszyły :-[

ps. u mnie nadal cisza

Do góry