reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Elżbietko..jak pisałam już kiedys..dopóki nie ma @- jest nadzieja!..Jestem pełna wiary- Ty również bądz!Wszystko ułoży sie po Twojej myśli!!!Ja w kazdym razie tego caly czas Ci zycze!!!-ba już MY -życzymy..a wiec wkrótce musi sie spełnić;)!to co sobie zamarzyłas;)!

reklama
A juz chyba nie wytrzymam i zrobie jutro test 30 dni to i tak dlugi cykl jak na mnie bo mam zwykle od 28-30 ::) Najwyzej zrobie jeszcze raz pozniej .Mdli mnie od dwoch -trzech dni czasem tak ze az dostaje odruchow wymiotnych.Zwykle mam tak jak jestem bardzo zmeczona np. po nocy w pracy ,a teraz tak mam w ciagu dnia .Poza tym ta zgaga to naprawde u mnie cos zupelnie nowego ::) nigdy wczesniej mi sie nie zdarzala , nawet nie wiedzialam jak to sie odczuwa? wiem , ze powiecie zeby poczekac jeszcze ale ja juz nie moge!!

anusieńka a jak u Ciebie z @ ?Jest juz normalna? Czy moze dalej jest szansa na fasoleczke :)
Mi dzisiaj caly dzien niedobrze .jak to nie fasolka to chyba mam juz ciaze urojona i organizm plata mi figle :laugh: :laugh:

reklama
Anusienka ja tez Ci napisalam na priva ze moze to fasolunia :)

Aniu76 ogromne gratulacje oby wiecej tutaj takiej pozytywnej energii

Magdalenko wspolczuje Ci trudno wytrzymac z @ kilka dni a Ty bidulko meczysz sie juz drugi tydzien.

A ja grzeje sobie i mezulkowi franfuterki bo po wczorajszym szkoleniu byla impreza i tak dalej efekt tego taki, ze polozylam sie o 5 nad ranem a wyjezdzalismy o 11:00 no i tak jakos nie czulam sie najlepiej rano :) chyba o jeden drink za duzo i brakuje w zoladeczku jedzonka.

Do góry