• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Ja tez miałam delikatne plamienie w dniu spodziewanej miesiączki...i myslam ze mi sie okres wstrzymał na dzień...
Wcześniej w ogóle nie miałam żadnych objawów....teraz trochę bola mnie piersi i mam powiększony brzuch..i niwygodnie mi sie siedzi na krześle...

Esia pisze:
Oczywiście, gdy wreszcie dostanę @... Załamuję się tym pomału... 2 dni temu zaczęło się brunatne plamienie, bolał trochę brzuch a teraz już tylko plamienie... :(
Esia te @ to są wredoty!!! Tobie nie może się rozkręcić, a ja czuję że mnie zaraz nawiedzi... :( >:(

alek pisze:
Esia pisze:
Oczywiście, gdy wreszcie dostanę @... Załamuję się tym pomału... 2 dni temu zaczęło się brunatne plamienie, bolał trochę brzuch a teraz już tylko plamienie... :(
Esia te @ to są wredoty!!! Tobie nie może się rozkręcić, a ja czuję że mnie zaraz nawiedzi... :( >:(
dziewczyny niwe narzekajcie ja od 4tyg plamie krwawie i tak na zmiane.Jak sie do srody nic nie zmieni to de na czyszczenie. :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry