reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dziewczyny, widze, ze znowu sie wczoraj rozpisalyscie ::)
A dzisiaj cisza jak makiem zasial.
Halo, jest tu ktos??

Wspominalyscie cos o dlugosci cyklu - moj najdluzszy trwal 48 dni. Chyba blado wypadam do was nie ?

A tak poza tym wasza rozmowa sprowokowala mnie do przemyslen, co bym chciala na Gwiazdke, hmmm.....nie wiem. Dzidziolka - owszem, ale jak wiecie za kilka miesiecy, a co teraz? No coz, musze pomyslec. Mam jeszcze 2 miesiace ;)

reklama
Elżbietko jak to brak objawów ciążowych? ten śluz to co? zapowiedź deszczu?? ;) toż to napewno na fasolke, a przeciez nie od razu musisz mieć mdłości i wymioty, niektóre kobiety dostają ich dopiero w 2 czy 3 miesiącu. Pozdrawiam i trzymam kciuki za dzidziucha! :-*

dzięki
;D ;D ;D ;D
ale piersi nic a nic mnie nie bola, tzn bolaly tak od środka cyklu przez około 10 dni, a teraz nic, nawet nie śa bardziej wrazliwe.
może ciutke czesciej siusiam, czescij znaczy 5-6 razy na dobę, a nie 3...
czekam jeszcze kilka dni...

Elżbietko jak nic to fasolka przecież nie musisz mieć objawów książkowych - najważniejsze brak miesiączki no i śluzik to jest podstawa, trzymam kciuki :)

Elżbietko jutro idę do gina - zobaczymy, co powie o tym okropnym plamieniu... ::) @ ani widu ani słychu...
Powiedz, na czym polegają upławy? Czy od plamienia różnią się tylko obfitością? A co z kolorem? Przepraszam za te pytania - ale jesteś specem...

reklama
esiu upławy mogą mioec kolor biały, zółty lub inny. różowe/czerwone to są plamienia. ilośc?? jak juz ci przeszkadzają i czujesz mokro, można zaliczyc to do upławów. a jak nie to tylko wydzielina. nie licze tu śluzu owulacujnego

Do góry