reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
uciekam na razie, umówiłam sie z przyjaciółką (ciężarną juz zreszta) na pizze, juz mi slinka cieknie :
:laugh: 
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Elżbietko! Bardzie się cieszę z Twojego powodu! Obyś nie zobaczyła @ przez 9 miesięcy i trochę! Daj znać jak się odważysz testować. Mój suwaczek jest nieaktualny. Dziś mam 26dc. Idę zaraz do gina, zobaczymy co powie a na razie poranny test mnie zdołował. Może jeszcze spróbuję za parę dni powtórzyć ale chba zacęło się plamienie więc znowu nici...
A
Agnezzz
Gość
Margolis, moim zdaniem niestety za wczesnie zatestowalas. Informacje na testach informacjami, ale w rzeczywistosci najlepiej testowac przynajmniej w dniu spodziewanej @ a nawet pozniej. Nie sugerowalabym sie zatem dzisiejszym wynikiem.
LANA
Fanka BB :)
Elzbietko u mnie równiez bez zmian dziś mija 46 dzień cyklu i nadal brak @-boje się ,że to jakieś zaburzenia hormonalne
mam mnustwo śluziku białego gęstawego i czuje się strasznie zmęczona i nie wyspana ale to może coś z ciśnieniem :
-boli mnie tak podbrzusze raz mocniej raz słabiej a dziś szcególnie tak mi jeżdzi ,mam nadzieje,że to nie nadchodzi wredna @
Elżbietko myślę o Tobie i ciągle śledze Twoje nowe wypowiedzi i czekam na super wieści od Ciebie -wiesz jakie ;D :
magdalenkakol
Fan(ka)
Lana kochanie a Ty kiedy bedziesz testowac.???I do gina kiedy idziesz???
LANA
Fanka BB :)
Magdalenkokol-nie mogę sie zdecydowac ani na jedno ani na drugie :
;D -to chyba ze strachu przed porażka ze strony tesciku :
,może jesli mnie nie zaleje @ to jutro zatestuje albo poczekam na Elzbietke i razem z nia zatestuje w poniedziałek,i tak myśle ,że jesli nadal pokaże mi tescik ta jedna wredna kreche no to odrazu lece do gina na usg :
o rany znowu mnie mdli -ble cos mam z żołądkiem -fuj

magdalenkakol
Fan(ka)
Lana to nie mozliwe zeby Ci pokazala sie jedna krecha.Jeszcze Cie mdli.No a nawet jakby byla to i tak ja uwazam ze jestes w ciazy.Ja po luteinie to dostalam od razu @.Jutro zatestuj jak nic nie wyjdzie to idz na usg.teraz to juz musi cos pokazac.
reklama