reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Elżbietko trzymam kciuki z calej sily za poniedzialkowe testowanko. ;D ;D Mam nadzieje ze dolaczysz do nas ;)
Izabelko83 no to czas zalozyc watek LIPIEC 2006 ;D

Izabelko gratuluję :laugh: :laugh: :laugh:

magdalenkakol pisze:
Ja mialam takiego stracha ze pojde w poniedzialek do szpitala ze juz wyzdrowialam i od wczoraj nie plamie i nic mi nie dolega.Mam nadzieje ze to juz kobnniec mioich problemow i bede mogla spokojnie starac sie o dzidzie. :)
Magdalenko świetnie :) Bardzo się cieszę - mam nadzieję, że już nic złego nie będzie się działo :) Spryciula jesteś - wymigałaś się od szpitala ;) Tak trzymać ;D

dzięki za wszystkie kciuki!!

a czy jest moze wsród nas zaciążona koietka, która nie miała zadnych objawów i była w ciązy?? jejku, jakja sie starsznei przejmuje tym!! ::) ::). jak ja mam wytrzymac do poniedziałku??;. nawet testu nie mam w domciu...

Elzbietko moja mama mowila mi ciagle ,ze tego sie nie czuje bo ona nic nie czula a 2 razy byla w ciazy ;) Dzisiaj moja kolezanka tez mowila,ze ona w ogole nic nie czula.Tak wiec nie przejmuj sie :)

Elżbietko moje objawy są bardzo podobne do tych o których Ty pisałaś. Nie mam podwyższonej temperatury, żadnych problemów z żołądkiem, nie chodzę też często "sikać", a wręcz przeciwnie mniej chodzę niż wtedy gdy w ciąży nie byłam :)
Objawy które u mnie występują: oczy mi się świecą bardziej niż zwykle, zawroty głowy, zmęczenie, bardzo dużo ziewam, mleczny śluz w dosć sporych ilościach, no i piersi mnie bolą :)
Trzymam za Ciebie kciuki :)
AneczkaK , Esia dzękuje :-*

reklama
Do góry