• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

magdalenkakol jeszczae nie znam, są juz ale przez tel nei podają, a ja dzisiaj naprawde nie miałam jak pojechac :(. i chyab muse do wtorku czekac. bo w pon męża nie ma. sama nei chce tam jechac...

reklama
magdalenkakol , nie wiem. jak by wyszedł test pozytywnie..................... to wtedy sei zapisze.
w sumei toja kazedgo dnai jestem u gina, ale jako współpracowniek. ale jak by co moaze mnie zbadac.
ale mam stracha!! ??? ??? ???

To ze Ty jestes codziennie u gina to ja wiem.Ale mnie interesowalo kiedy bedziesz jako pacjentka.To ze masz stracha to normalne.Ja mialam takiego stracha ze pojde w poniedzialek do szpitala ze juz wyzdrowialam i od wczoraj nie plamie i nic mi nie dolega.Mam nadzieje ze to juz kobnniec mioich problemow i bede mogla spokojnie starac sie o dzidzie. :)

Dziewczynki ja mam takie małe pytanko tak na chybcika.Byłam tak zalatana,ze zapomniałam,ze to dzisiaj wypada 14 dc no mi jak wstałam dziasiaj rano to czułam kłucie dosyć silne w prawym jajniku {wygląda to na owulacje}moje pytanie jest takie czy jest jakas szanasa w staraniu sie dzisiejszego wieczora skoro nie staralam sie wczoraj i przedwczoraj.JAk myslicie? ::)

Witam!
Pozdrawiam Was wszystkie. Trzymam za każdą kciuki :)
Zrobiłam sdziś test, wynik jest poztytywny :) :) :) :) ::)
TO CHYBA JEDEN Z PIĘKNIEJSZYCH DNI W MOIM ŻYCIU!!!!!
Test robiłam dwukrotnie (dwa różne testy) tak dla pewności i pokazały sie dwie bardzo wyraźne kreski.
Szczerze mówiąc to teraz czułam że jestem w ciąży. W poprzednich miesiącach nie miałam tego uczucia. Dodać muszę że nasz dzidziuś został poczęty w 6 rocznice naszego związku. Tak myślałam że ten dzień przyniesie nam szczęście... :)
Ojjjj jaka jestem szczęśliwa!!!!! Ile myśli w głowie, ile pytań???? Męża jeszcze nie ma w domu ma dziś egzamin, nie miałam się z kim podzielić tą cudowną wiadomością, więc wam to piszę moje kochane.
Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry