reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Nas niestety też ale za to teraz nie narzekamy już w przyszłym roku przeprowadzę się do męża gdzieś marzec kwiecień zależy od fasolki bo po trzech miesiącach ciąży dam w pracy chorobowe i uciekam do mężusia

Trzymajcie się kobietki kochane ja na dziś kończę już pracę a komputera w domu jeszcze nie mam więc do zobaczenia jutro rano Trzymajcie się cieplutko mimo chłodu na dworze pa pa :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Dziękuję Eżbietko ja już naprawdę mam mieszane uczucia, tylko najgorsze, że nie wiem co jest grane??? Tempka bardzo wysoka, śluz biały i lejacy (w dużych ilościach) piersi obrzmiałe i czasami brodawki swędzą, a do tego brzuch boli jak na @ (tylko mam go dostać dopiero 18.11 czyli na bóle menstruacyjne jest stanowczo za wcześnie???).
Nic sobie nie domawiam, żeby za parę dni się nie rozczarować...

Kurdę sprawdzam swój wykres i porównuję go z wykresami ciążowymi na stronie www.mamo-tato.pl i mam podobny. czy ja przypadkiem się nie nakręcam????
Jakbym mierzyła tempkę pod pachą i miała taką temkę jaką mam (w pochwie 37,3) to pomyślałabym że mam gorączkę hi hi hi ;) ;D

Kajunia - po owulacji temperatura zawsze rośnie i utrzymuje się do pierwszego dnia miesiączki. Jeśli utrzyma się dłużej, a @ nie przyjdzie, to może wskazywać na ciążę.

Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła ;)

Malaga wiem...tylko że moja faza lutealna nigdy nie była taka wysoka!!! zawsze utrzymywała się na poziomie 37,0 a teraz jest na poziomie 37,3 - 37,4 dlatego mnie to dziwi!!!! znam swój organizm a nigdy takiej tempki wysokiej nie miałam

reklama
Mi organizm już dwa razy spłatał figla - tak bardzo chciałam mieć objawy ciążowe, że je miałam ::) Większość dziewczyn to przeżyła ::) Nie zrozum mnie źle - życzę Ci z całego serca, żeby to była ciąża :) Ale łatwiej Ci będzie jak troszkę wyluzujesz ;) Choć wiem, że jest to bardzo trudne powiedzieć sobie: co ma być to będzie :)

Do góry