reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Elżbietka pisze:
mnie badał we wtorek i powiedział ze macica mała i twrda,a szyjka lekko zasiniona ::) ::). powiedział zebym jeszcze sie troche wstrzymała z wywoływaniem, wiec czekam te kilka dni...

a oczym świadczy mała i twarda?
i o czym zasiniona szyjka?

O fasolince??

To ja powiem. Zasinienie świadczy o ciąży ale to za wcześnie mówiąc szczerze. Chociaż każdy jest indywidualny. Niestety macica powinna był rozpulchniona i lekko powiększona.
Dziewczyny nie szalejcie z piersiami to dopiero 2-3 miesiąc ciąży jak rosną! U mnie jedynym objawem było częste oddawanie moczu. Oprócz tego do drugiego miesiąca - NIC!!!!! Potem się zaczęło - nudności, wymioty, męczliwość, senność, bóle piersi! Więc na początku możecie nic zupełnie nie czuć a na teściku wyjdą II !!!!!!! CZego wam życzę

Nemezis , mam do ciebie pytanie, jakie wymiary ma przeciętnie przysadka mózgowa??i ze jest znacznei uwypuklona w centralnej części???? i co oznacza ognisko podwyżdszonego sygnału zlokalizowane w istocie białej prawego płata czołowego??

nic nie mogę znaleźć na ten temat w internecie ::)

ale zasinienie "książkowo" od 2 miesiąca. Tylko ja mówię "książkowo" a życie książek nie czyta  ;) Trzymam kciuki mocno mocno za fasolki!!!! A raczej za Kropki! Bo jak się miesiąc temu dowiedziałam wpierw jest Kropek a potem Fasolka!  ;D ;D ;D

Dobra Elżbietko trochę mnie zażyłaś. Bo wszędzie podają tylko masę 0,5-0,8g. Uwypuklenie hmmm może ( podkreślam MOŻE) świadczyć o przeroście, znaczy że jest w tym miejscu powiększona. A co do ogniska podwyższonego sygnału to robiłaś TK czy MR??

reklama
Do góry