reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ależ oczywiście! I jak mówiłam, przez 1sze 3-4 tyg. ciąży może nie być ŻADNYCH objawów! Nie przejmuj się! Pomyśl sobie " co będzie to będzie" to o wiele bardziej pomaga. Stres jest szkodliwy! Trzymam kciuki bardzo mocno. Kiedy testujesz? :)

reklama
w sumie orci mnie żeby zatestować jutro!!! (mężuś wraca z delegacji i ma jutro imieninki ;D)
a tak wogóle powinnam testować za 7 dni ::) ojjj strasznie się boję - ponownego rozczarowania buuu :(

oj nie oj nie! Nie testuj jutro! Najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki, ostatecznie dzień przed! Na razie w Twoim organizmie nie ma jeszcze odpowiedniej ilości HCG! Poczekaj choć 5-6 dni!!  :)

Wiem wiem, tylko to oczekiwanie jest najgorsze. pobolewa mnie brzusio jak na @ :mad: i zalewa mnie śluzik ::)
Poczekam do wstrętnej @ (bo zawsze mam jak w zegarku)!!!

reklama
czesc kajunia,
zawsze mysle za to juz to, bo przeciez wszystkie znaki na ziemi i niebie tak mowia a tu @...
zawsze tez nie chce sie nastawiac, a jednak zawsze choc troszke mam nadzieje...
w tym miesiacu jekby cos jest inaczej... wiec moze jednak... sama nie wiem...

Do góry