reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ja tez was podziwiam!!
Po 50-tym dniu chyba dostalabym rozstroju nerwowego.... zreszta mysle, ze juz po samym terminie @ (gdyby nie przyszla) i zatestowalabym szybciutko...
ale ja tak nie mialam bo zawsze przyszla..
rozpoczelismy 6 cykl staran

reklama
Renatina WITAM CIĘ SERDECZNIE W NASZYM GRONIE ;D  Renatina ,Aneczka  i Monika-PRZEPIS PRZYNAJMNIEJ MÓJ NA NIESTRESOWANIE TO TAKI ,ŻE CZYM DŁUŻEJ SIE STARAM O DRUGĄ DZIDZIE TYM BARDZIEJ UCZY MNIE TO WIĘKSZEJ CIERPLIWOŚCI I ;D ::) u mnie to juz 9 miesiąc starań i naprawde dałam na luz co będzie to będzie ::)-jak miałabym o tym ciągle myśleć to chyba bym sie wykończyła nerwowo a nie na tym to polega :) a zresztą jest tyle pięknych żeczy w koło trzeba się cieszyć życiem i tym co się ma a fasolka i tak przyjdzie kiedy będzie chciała-a przydzie na pewno ;D-trzeba w to wierzyć ;D

kobitki będę próbowała brać z Was przykład i mam nadzieję że mi się też uda nie liczyć - bo jak wspominałam dzidzia przysłoniła mi rzeczywisty świat. Nie mogę o niczym innym myśleć.

Gochna dziękuję Ci bardzo

właśnie mój mężuś wrócił z delegacji (po tygodniu) i ku zdziwieniu powiedział (na pierwszy rzut oka!!!), że mam większe piersi i....jakoś inaczej dzisiaj wyglaam. Nie wiem czy jaokś sięz zmieniłam, ale Marcin zauważył. Podnosi mnie to na duchu chociaż i tak już nie myślę o fasolce

pozdrawiam

Witajcie Babeczki :) te, które mają testować: nie testujcie tak wcześnie! Musicie poczekać aż hormonku przybędzie i wtedy II będą nam wyraźniej się prezentowały na wklejonych przez Was zdjęciach teścików ;)
Lana i Elżbietka co Wy kombinujecie? Wasze fasolinki to chyba przyszli wywiadowcy - już bawią się w chowanego ;)

LANA KAJUNIA ELZBIETKA ja tu tez zniecierpliwiona siedze codziennie zagladam jak tam czy sa jakies nowinki, powiem ze sie denerwuje samym sledzeniem waszej sytuacji, powdziwiam was oby tak dalej no i oczywiscie trzymam kciuki!!!

Ja tez chyba zatestuje dopiero w 50 dc. Dziewczyny, jak ma niby wygladac zamknieta szyjka macicy, bo nie umiem sobie tego wyobrazic? No i jak wtedy wydostaje sie ten sluzik o którym piszecie?
A i jeszcze jedno, czy lot samolotem moze jakos niekozystnie wplynac na fasolke?
Pozdrawiam i witam wszystkie NOWE STARAJACE SIE!

A i jeszcze jedno, czy lot samolotem moze jakos niekozystnie wplynac na fasolke?

Nie jestem znawczynia, ale chyba raczej nie, z tego co wiem linie lotnicze zabraniaja latac kobietom od 7 m-ca ciazy, wiec wczesniej nie powinno nic sie stac.

reklama
Kajuniu >>> nie ma za co mi dziękować :) jeśli chciałabyś ze mną pogadac to masz w stopce mój numer gg i zawsze możesz wysłac mi prywatną wiadomość :) wierzę ze jesteś w ciąży i nie spotka Cię to co mnie, ale tak jak pisałam nie można dać sie zwariować i i cierpliwie czekać - nawet jeśli jest to dla Ciebei teraz najtrudniejsza rzecz na świecie :)
Pozdrawiam i przytulam ! trzymajcie się ciepło :)

Do góry