• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witaj Ines. Ja też mam problemy ze spaniem. Diś w nocy od 2 do 4 byłam tu na forum i czytałam Wasze wypowiedzi. Jeśli nie będziecie potrafiły zasnąć to zapraszam na pogaduchy. Idzę na śniadanko.papa

Witaj Alo79 :) Jak nie będę mogła spać to sobie pogadamy ;)
Może i ja zaczekam z tym teścikiem jeszcze te 4, 5 dni? Bo mam na suwaczku 26 dniowy cykl ale bywa ostatnio różnie od 24 - 27 dni... hmm... namawiajcie mnie bardziej a zaczekam do środy ;) Jejku jak to dobrze że jesteście!  :-* :-* :-*

Dziewczyny, nie testujcie tak szybko. Z tego co pamietam to ktoras juz tak robila, a potem byla bardzo zawiedziona. Nie powtarzajcie ciagle tego samego bledu, tylko niepotrzebnie narazacie sie na stres i cierpienie. A moze jednak sie udalo i jestescie w ciazy, a macie tylko za male stezenie hormonu. Czy naprawde warto tak ryzykowac? Naprawde radze wam poczekac przynajmniej do dnia @, chociaz nawet lepiej by bylo nawet kilka dni po.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry