reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A ja mam za dużo roboty, stresu, żeby się nudzić ::)
Oprócz pracy, gdzie mam ciągle dużo różnych "obowiązków dodatkowych" jeszcze studia mnie dobijają - muszę napisać do końca listopada pracę zaliczeniową, a w pierwszy weekend grudnia - egzamin ::) Już się boję ::)

reklama
Ja też marudzę bo @ zbliża się wielkimi krokami :mad: :mad: :mad:
Elżbietko, Twój teścik to na 100% bedzie pozytywny! Nie może być inaczej! ;D
Trzymam kciuki za wszystkie testowiczki!!!!

:) kobietki a wogole kiedy tak najszybciej tzn w ktorym dniu cyklu najszybciej wypadl wam tezt tzn wyszedl pozytywnie??
bo mi przy pierwszej ciazy juz w 20 dniu ..ciekawe czy teraz tez tak szybko wyjdzie :)

DZIENDOBRY KOBIETKI

jak tam testowanie..ktorejs sie poszczescilo?? u mnie niestety niema dwoch kreseczek :(:(:(..czekam teraz do @ i nietestuje..jak nieprzyjdzie to wtedy..ale mi zle ,cała noc mi sie snily te dwie kreseczki :( :( :( a tu rano nic :(

wiki przykro mi , ale trzymaj sie dzielnie i nie daj sie snom ..... przyjdzie pora na II kreseczki nastepnym razem napewno ...... jak bedziesz o tym tak intensywnie myslec to nic z tego nie wyjdzie , a jesli na chwilke zpomnisz to bum i bedzie :)

silunia dzieki...kurcze nieda sie niemyslec ...ale wlasnie dopatrzylam duga kreseczke ale bardzo bardzo malo widoczna hmm czy to moze cos znaczyc czy poprostu one sa widoczne troche...oby cos znaczylo:)

reklama
Wiki rozumiem cie w zupelnosci.... ja tez czesto sie lapie na tym , ze o tym mysle ...ale zaraz przywoluje sie do pozadku i zaczynam cos innego robic , aby poprostu o tym nie myslec ....a jesli czegos sie tam dopatrzylas to warto poczekac kilka dni i powtorzyc tescik ... moze fasolka sie zakamuflowala ;)

Do góry