reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witajcie Dziewczyny:-)
mam taka sprawe bylam dzis u ginekologa z powodu bolacych jajnikow i z podejrzeniem ciazy...
Pani doktor powiedziala ze mam powiekszony jajnik no ale niedostalam skierowania na usg. A co do ciazy to mi powiedziala zrob sobie test...dzis powinnam dostac okres z obliczen wynika ze bylby to 4-5 tydzien ciazy...czy ginekolog mogby juz stwierdzic ciaze??ajć odp. prosze bo ja juz nie wiem co robic??A wlasnie robilam juz jeden test i wyszedl pozytywnie.
Pozdrawiam goraco

reklama
Gaba <przytul> nie martw się, ja też sobie wmawiam przed każdym okresem!!
Ja właśnie jak byłam z pieskiem, to kupiłam sobie test (quick'a) i liczyłam znowu na ten cień cienia...a tu nic:-(
Czyli nie wiem co to za cień wczoraj wyskoczył mi na pre-teście:-(

Cień cienia daje nadzieje na przyoszczedzenie na podpaskach :), może zrób jutro (w dzień kobiet), wiem że kilka dziewczyn jutro robi - to będzie takie grupowe testowanie.

Ja peklam i zrobilam dzis rano. I po pierwsze nie wiem po co (4 dni przed @) a po drugie w nocy sikalam 3 razy i nie mialam odpowiedniego siku. Test robilam Quickiem.

Wyszedł mi ten znamienity "cien cienia". Zobaczymy w srode. W srode planuje powtorke.

Narazie nie będę robić, nastawiam się,że dostanę @, tylko nie wiem dlaczego się opóźnia,to 1 taka sytuacja. Normalnie nie robiłabym tego testu,tylko zbagatelizowała, ale te mdłości,szok! Wczoraj jakieś żyłki mi na piersiach wyszły.... a dziś amba fatima było i nima - całe szczęście,bo to okropnie wygląda,ale raczej nie pogniewałabym się, gdyby nie pojawił się ten stwór,zwany @ :] nawet się nie staramy,ale miło byłoby ujrzeć II kreseczki :p :)

passingby to już daje jakąkolwiek nadzieję :) 3-mam kciukasy :)

Dominika, ja tu węszę fasolkę:) Jeśli chcesz żeby tak było to nic tylko pogratulować:-)
Krufka, nie poddawaj się. Pamiętaj, nadzieja umiera ostatnia.
Ja czekam (Boże, jak bardzo nie chcę się doczekać) jeszcze parę dni. Tylko nadal mam dziwne uczucie w dole brzucha jak podczas @. I tak mi się wydaje jakby się powiększył ale po prostu pewnie przytyłam :-)

i wszystko jasne... właśnie dostałam @. Niech to szlag trafi, Jeszcze jestem w pracy w dodatku...
Nie chce mi się żyć. 4 DNI WCZEŚNIEJ, tak się nigdy nie zdarzało....

Zajączku dziękuję za słowa pokrzepienia i przykro mi że masz @. ja nadal nic. mi też zawsze brzuch wywala na okres i jest twardy a teraz też nic. więc zgłupiałam i olewam.

Zajączku fajnie by było,ale się nie nastawiam, tak jak wcześniej wspominałam- nawet się nie staramy :-) wnioskuję, że to zapewne psikus i dostanę za jakiś tydzień może półtora @:-D sama się sobie dziwię, ponieważ ekhmmm jak to napisać... yy, zawsze w 2 dniu @ miałam wahania nastroju,ale nie takie jak teraz.... :| albo się cieszę albo beczę, wczoraj pół nocy przepłakałam i dziś trochę, ale dlaczego?
Zabijcie mnie, ale nie wiem, może zbliża się wielkimi krokami @ :p :D

Dziewczyny a mi sie chyba udalo! 2 testy dzisiaj i dwa pozytywne wiec chyba zostane mama!!!! wciaz nie moge uwierzyc ale 2 testy to chyba juz wiadomo co nie? cala sie trzese....:-)

reklama
weri GRATULACJE Z CALEGO SERCA ZE CI SIE UDALO MUSISZ TERAZ DBAC O SIEBIE:-):-Da testy sie napewno nie mylo JESZCZE RAZ GRATULUJE.

Do góry