Zajączek81
Fanka BB :)
To się wstrzymam z bólami jeszcze... ale nie robię sobie nadziei, jak ostatnim raze... Nie chcę się znowu tak bardzo rozczarować (ale kogo ja oszukuję-będę ryczała jak bóbr pewnie):-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To się wstrzymam z bólami jeszcze... ale nie robię sobie nadziei, jak ostatnim raze... Nie chcę się znowu tak bardzo rozczarować (ale kogo ja oszukuję-będę ryczała jak bóbr pewnie):-(
Myślę, że mi pomogła zmiana otoczenia - na parę dni pojechaliśmy w góry i tam trochę moja psychika odpoczęła od tego całego stresu starankowego. Było wg mnie już parę dni po owulacji i pierwszy raz nie myślałam tak wiele o tym, że musi się udać. 
No ja tez widzę !!!u mnie tez na początku był taki cień cieniazrobiłam test. widzę drugą bladą kreseczke, nie wiem czy wy ją dojżycie na zdjęciu... ale różowa nie jest. raczej biała...
[URL="http://img12.imageshack.us/my.php?image=testr.jpg"][/URL]
![]()

Musisaz sobie wybrać na jakiejś stronie z suwaczkami odpowiednie cackoKochane jak dodać suwaczek?;-)

Dziewczyny słuchajcie...Wiem,że to jeszcze za wcześnie, ale zrobiłam sobie wczoraj wieczorem pre-testa, wiedząc, że i tak nie wyjdzie, ale miałam ochotę i już
No i wyszedł cień cienia ciena drugiej kreseczkiTaki widoczny pod światło, dzisiaj rano sprawdziłam-pod odpowiednim kontem-ale istnieje.Ale cień był zbyt blady, żeby go uwiecznić na zdjęciu
I teraz nie wiem-czy to normalne w pre-testach nawet jak się nie jest w ciąży( nie przypominam sobie wcześniej takiej sytuacji, ale chyba rzadko używałam tej firmy), czy to nie zmienia tego, że i tak dostanę za 4 dni okresu...Hmm, przynajmniej jak dostanę, to będziecie wiedziały, że na pre-testach może być nic nie oznaczająca kreseczka i będzie jakiś pożytek dla ogółu z mojej głupoty:-)