reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
łłłłłłaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziwuszki moje kochane :-) tak ktoras mi podpowiedziala zrob testa jeszcze raz !!!! przed wczoraj czy tam wczoraj mi wyszla bladziuska kreska na tescie o czulosci 10 mlu/ml to co wkleilam :p kotra ledwo co bylo widac !!!! dzisiaij wzielam zrobialm drugiego testa ale tego o czulosci 20mlu/ml i to nie z pierwszego moczu bo z trzeciego !!!!!!! i kurka jak na tamtym czekalam rowne 5 minut zeby sprawdzic to dzisiaj nie wytrzymalam wyszlam z lazienki i po 3 minutach plazlam po testa i kurka wodna albo ja mam zwidy jakies albo problemy zkoncentracja ale kurk awidze kreche blada ale mocniejsza ewidentnie niz tamta wczorajsza !!!!!!! test ma czulosc od wieksze ilosci stezenia!!! ej czy dwa rozne testy moga sie mylic w jednym czzasie na raz oby dwa?? bo ja kurka az sie polakalam ze sie udalo ale nie chce mis ie wierzyc az :-)!!!!!!! i nei wiem czy to drugi tez mi psikusa nie robi!!!!!!!
cholera jutro na bete pojde obowiazkowo jak tylko mamusika kase pozyczy bo bida do wyplaty piszczy :-):-) ej ja rycze i w ogole masakra !!!! boze czy to mozliwe zeby dwa testy sie mylily ??? w piatek dopiero ciota ma przylezc albo w niedziele boze zeby tyko nie przylazla zeby mojej fasolce jak tam jest zeby sie nie odwidzialo :-:)tak::-)

Też miałas tak różowo mało na papierze? I nic nie mówiłaś?;-) Pocieszyłaś mnie bo juz się balam,ze coś nie tak a do lekarza ide dopiero w połowie lipca:tak: Pewnie, że ładniutkie:-D Tyle czasu wyczekiwany:-) Imię to już zaplanowane ze dwa lata wczesniej:-D No a jak bedzie dziewczynka to miało byc Ania, Anna, ale jeszcze nie jesteśmy do końca zdecydowani.:-D
My lubimy takie "normalne" imiona, nie wydziwiane;-)

Pisałam o tym kochana pare stron wcześniej :) Ja ide do lekarza w przyszłym tygodniu jak wyniki odbiore z bety. U mnie jak będzie dziewczynka to będzie Julianna :) a jak chłopczyk to nie wiem, bo dużo imon mi sie podoba :) ale albo Artur, albo Łukasz alb Michał :)

łłłłłłaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziwuszki moje kochane :-) tak ktoras mi podpowiedziala zrob testa jeszcze raz !!!! przed wczoraj czy tam wczoraj mi wyszla bladziuska kreska na tescie o czulosci 10 mlu/ml to co wkleilam :p kotra ledwo co bylo widac !!!! dzisiaij wzielam zrobialm drugiego testa ale tego o czulosci 20mlu/ml i to nie z pierwszego moczu bo z trzeciego !!!!!!! i kurka jak na tamtym czekalam rowne 5 minut zeby sprawdzic to dzisiaj nie wytrzymalam wyszlam z lazienki i po 3 minutach plazlam po testa i kurka wodna albo ja mam zwidy jakies albo problemy zkoncentracja ale kurk awidze kreche blada ale mocniejsza ewidentnie niz tamta wczorajsza !!!!!!! test ma czulosc od wieksze ilosci stezenia!!! ej czy dwa rozne testy moga sie mylic w jednym czzasie na raz oby dwa?? bo ja kurka az sie polakalam ze sie udalo ale nie chce mis ie wierzyc az :-)!!!!!!! i nei wiem czy to drugi tez mi psikusa nie robi!!!!!!!
cholera jutro na bete pojde obowiazkowo jak tylko mamusika kase pozyczy bo bida do wyplaty piszczy :-):-) ej ja rycze i w ogole masakra !!!! boze czy to mozliwe zeby dwa testy sie mylily ??? w piatek dopiero ciota ma przylezc albo w niedziele boze zeby tyko nie przylazla zeby mojej fasolce jak tam jest zeby sie nie odwidzialo :-:)tak::-)
HURRRAAAA!!!
A tempka za wysoka na @, więc się po prostu CIESZ!!!
Aaaaaaa!!! :-):-):-)

Lec po ten wynik bo ja już nie mogę;-):-D:-D
HAHAHAHA! Faktury muszę zrobić. Reszta ewentualnie poczeka.
ale albo Artur, albo Łukasz alb Michał :)
Ja też miałam być Artur, tak sobie wymyśliła cała rodzina, nikt nie brał pod uwagę kobitki, więc jak się pojawiłam na świecie to nikt nie miał pomysłu na imię. :-):-):-)
My mamy wymyślone imiona po dziadkach - Jan i Lena (babcia miała na imię Eleonora ale wszyscy mówili na nią Lena)

Kochana, gratuluje!!! :*:*:*

missiiss1301- GRATULACJE KOCHANA!!!!:tak:

Pisałam o tym kochana pare stron wcześniej :) Ja ide do lekarza w przyszłym tygodniu jak wyniki odbiore z bety. U mnie jak będzie dziewczynka to będzie Julianna :) a jak chłopczyk to nie wiem, bo dużo imon mi sie podoba :) ale albo Artur, albo Łukasz alb Michał :)
Ah, to gapa ze mnie:-p:-)
Piękne imionka:tak:
Mi się Michał podoba:tak:
U nas Tomaszek będzie:tak::-)

frieda ty smigaj po te wyniki bo ja jajo zniose :-) ja jutro obowiazkowo pojde :-) by m beta ladnie wyszla boze bede sie modlila kurka cala noc zeby to fasolinka :):-)
frieda zasuwaj po wyniki !!!!:tak:

łłłłłłłaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przepraszam nie moge sie opanować :-D:-)

Ha Ha Ha!!! to ja podpowiedziala, to ja :-p moje wieeeelkie GRATULACJE mamusiu :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
frieda ty smigaj po te wyniki bo ja jajo zniose :-) ja jutro obowiazkowo pojde :-) by m beta ladnie wyszla boze bede sie modlila kurka cala noc zeby to fasolinka :):-)
frieda zasuwaj po wyniki !!!!:tak:
Jeszcze trzy fakturki.
Coś się psuje między mną i M. Warczymy na siebie od kilku dni. Dziś zaczął dzień od rozmowy o pogodzie, a ja w nerwach bo dla mnie najważniejszy dziś ten wynik i znów się posprzeczaliśmy. Tracimy kontakt, gdzieś nam się przyjaźń zapodziała. Siedzimy naburmuszeni każde w swojej robocie i udajemy że nie ma tematu. On się pewnie boi wyniku nie mniej niż ja i stąd te starcia.
łłłłłłłaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przepraszam nie moge sie opanować :-D:-)
No i bardzo dobrze! Pewnie każdej z nas oczy się spociły gdy przeczytałyśmy wieści na temat wyniku testu. Ale się cieszę, że nam się te fasoleczki tak sypią!!!
cholera jutro na bete pojde obowiazkowo jak tylko mamusika kase pozyczy bo bida do wyplaty piszczy
A wiesz, cieszę się bardzo, że o tym napisałaś. Ja mam straszne kompleksy z tego powodu, że chcę dziecko gdy nie mam kasy. Czuję się jak nieodpowiedzialna rozkapryszona, co to coś chce choć nie ma warunków. Mamy własny malutki biznes i kryzys nam bardzo dołożył. Od grudnia zjadamy oszczędności i już nic nie zostało. Ale z drugiej strony wiem też, że za kilka miesięcy może być zupełnie inaczej. Ech...

Do góry