missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
witajcie :-) juz mowie co i jak
wklejam wykresik swojej temperaturki, a drugi test zrobie dopiero w niedziele albo w poniedzialek akurat we wtorek mam wizyte u ginekologa swojego.
wczesniej mierzylam temp i wahala sie tak miedzy 36,20-36,45 po owulce jak widac wzrosla ale niestety nie do 37 :-( 15 czerwca bylam na monitoringu i moj pecherzyk mial 15 mm i lekarz powiedzial ze gdzies za 5 dni powinna byc owulka.... 19 i 20 czerwca mialam zalanie
sluzem przezroczystym bardzo ciagnącym się.od 27 czerwca mierze temp innym termometrem bo mi kot stłukł... i widac ze nowy termometr pokazal o 1 kreske nizej niz stary no ale nie wiem czymi tak spadlo czy to wina termometru
a okres mam dostac 3-5 czerwca... wiec cierpliwie czekam do tej niedzieli i zrobie testa.... nie wiem czemu mam takie mysli ze sie nie udalo moze przez to ze kiedys 2 miechy temu zrobilam testa i bledna druga krecha byla.... chyba moj organizm samej mnie nie pozwala sie nakrecic z reszta okaze sie wszystko w niedziele
wklejam wykresik swojej temperaturki, a drugi test zrobie dopiero w niedziele albo w poniedzialek akurat we wtorek mam wizyte u ginekologa swojego.
wczesniej mierzylam temp i wahala sie tak miedzy 36,20-36,45 po owulce jak widac wzrosla ale niestety nie do 37 :-( 15 czerwca bylam na monitoringu i moj pecherzyk mial 15 mm i lekarz powiedzial ze gdzies za 5 dni powinna byc owulka.... 19 i 20 czerwca mialam zalanie