reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dziewczyny-mam pytanie - jak mam to interpretowac? - od paru dni mam mdłości, rano wymiotuje, ciagle bym spała, bolą mnie piersi, kawa mnie odpycha - jak mam to rozumiec?

reklama
Viwiane masz to rozumieć tak-że to prawdopodobnie "FASOLINKA"zagościła w Twoim brzuszku-HIP HIP HURAAAA!!!! ;D-Zmykaj szybciutko do apteki i kupuj teścik-i rób go szybko-oczywiście prędziutko dawaj nam tu odpowiedżj ak wyszedł-ale czuje ,że na100% dwie kreski

LANA - ja też mam taką nadzieję - wbrew nadzieji. Jezu-ciagle płaczę, albo się śmieję, albo mam ochote krzyczeć-mam dość!!! Dzisiaj byłam u mojego lekarza, ale bedzie dopiero jutro, wiec jutro bede wiedziec! mam pytanie-jakie testy sa najlepsze, bo wiem, ze normalnie powinnam poczekac jeszcze pare ladnych dni zeby testowac!

Viwiane-moim zdaniem najlepsze to QUICK VUE-czy jakoś tak-na obrazku jest dzidziuś w ręczniczku.Te Twoje objawy to jak nic jak ciąża-przynajmniej na to wskazuje. ;D

lana-ja sprawdzałam właśnie i kupie albo bobo test, albo pre test, bo wykrywają wczesną ciążę. jezu-boje się zrobić tego testu :( Chyba się załamię jak po raz kolejny okaże się że nie!!! :-[ :-[ :-[

Będzie dobrze-uszak w góre:)..jestem pewna,z ę sie udało;0-tego w kazdym razie życze!!!..

Lana-jak pokazane na suwaczku-dopiero bede miec, ale powiem Ci szczerze, że już 10 dni mi minelo od owulacji i ....... aaaa!!! Oszaleje!!! Mam wszystkie chore objawy,a musze czekać na termin @, albo pretest zrobie-wykrywa 6 dniowa ciaze :) Ja już jestem glupia. Mam straszne huśtawki nastrojów - współczuje mojemu ukochanemu, ja nie wiem jak on to wytrzymuje :-[

reklama
Viwiane-ja to już chyba oślepłam od czytania tych dobrych wiadomości-faktycznie przecież jak "byk"widać Twój suwaczek-ja bym raczej zrobiła teścik,bo jestem strasznie niecierpliwa ::) ;D

Do góry