reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

wiem, ale to czekanie zabija...i do tego te super wiadomosci z waszej strony...piekne wiadomosci...sprawiaja, ze z wami sie ciesze, a w glebi serca smuce...chyba najlepszym wyjsciem byloby odejscie na razie z bb :|

reklama
rybko ja tez gratuluje!!to faktycznie szczesliwy miesiac!!moze jednak i mnie wyjda te II kreseczki...przesylacie chyba super fluidki!!tak dalej aby jak najwiecej nas zafasolkowalo!!

Dziewuszki tym, którym jeszcze nie gratulowałam to GORĄCE GRATULACJE. A tym, które jeszcze nei ujrzały 2 kreseczek życzę najszybszych owocnych przytulań i odwiedzin bociusiów :D :D

RYBKO,MALINKO GRATULUJĘ KOCHANE NAJPIĘKNIEJ JAK POTRAFIĘ :-*
Tak się cieszę Waszym szczęściem :) :) :) JUPI :) :) :)
Doreczko dziękuję za troskę :-* Czuję się różnie tzn. ostatnio mi coraz częściej niedobrze, a piersi nie dam rady nawet dotknąć !! Ale ogólnie jest OK :) Nie mogę się doczekać aż gin potwierdzi ciąże :) a wybieram się do niej po egzaminach (tzn. jak się troszkę luźniej zrobi) czyli może za tydzień - dwa...
Jestem happy a zarazem troszkę zestresowana czy podołam zadaniu bycia mamuśką :) bo Wy to już jesteście najwspanialszymi CIOCIAMI :-* Hi mi też niczego nie brakuje ;) :laugh:
Pozdrawiam cieplutko :) wracam do nauki :( Cmok :)
Trzymam kciuki za kolejne newsy o II kreseczkach :) Napewno wszystkie już niedługo zafasolkujecie :) Zresztą widzicie jak się rozkręciło :) Trzymam kciuki :-*

Dodeczko - ja też planuję wizytę u gina po skończeniu sesji a nastąpi to już za tydzień hurra ;D ;D

Nie martw się wszystkie będziemy najwspanialszymi mamusiami naszych dzieciaczków. :-* :-*

Dziewczynki maj był owocny a czerwiec będzie jeszcze bardziej :D :D :D

Dodeczko i Rybko powodzenia na egzaminach ...oby wam szybko minely i zebyscie mogly juz tylko myslec o zdrowiu Waszym i Waszych malenstw :)
Theo dziekujemy ;)

Rybeczko_wielkie gratuluję!
Dodeczko..cieszę sie, ze wszystko ok..i zaglądasz do nas:)..
Moniqo..za mnie również trzymaj...jutro reapley..egzam..............:(:(:(..a maz marudzi mi ..ostatnio szczególnie intensywnie.., ze b. mnie koch...bla bla bla..i ze pragnie ze mna zidziusia..i takie tam dowody mi daje na to:)..Dobra dobra:)..jeszcze troche..:)Pozwól Dorce dorosnąć;)..Buziaczki!!!Kolorowch..ja zaraz zmykam..Niedawno wróciliśmy z imienin..a jutro trzeba do szkółki;(...brrr

reklama
Do góry