reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dziewczyny... Dziś już sama nie wiem, co myśleć... Boli mnie dosłownie wszystko. Plecy nie dają mi się normalnie poruszać - straszny ból w dolnej częsci. Oraz podbrzusze - jak na okres... I piersi dopiero dzis zaczęły mnie boleć, wcześniej nie. :baffled: I pojawiło się brązowe plamienie. Mam obawę, że to po prostu okres idzie. :-( Ale pytanko: kiedy takowe objawy pojawiają się mniej więcej (w razie ciąży)?

reklama
slomiana wdowa- nalapalam fluidkow-za m-ca zaczynamy:tak:ja tez nie myslalam,ze bede miala takie problemy i bede sie musiala tak przygotowywac do ciazy!!!jak mi ktos powie,ze moje trzecie dziecko to wpadka to zabije...............smiechem:tak::-D:-D:-D:-DMARY-BETH- jak to mowi moj ginek."na dwoje babka wrozyla"brazowe planienia to albo poczatek @ albo zagniezdzanie zarodka...jak jutro nie dostaniesz @ to moze jutro zrob ten test rano...

MARY-BETH- jak to mowi moj ginek."na dwoje babka wrozyla"brazowe planienia to albo poczatek @ albo zagniezdzanie zarodka...jak jutro nie dostaniesz @ to moze jutro zrob ten test rano...

Chyba tak właśnie zrobię... To plamienie to takie ledwo widoczne było i już nie ma. Powtórzę test jutro, a jeśli dalej nie będzie @, to umówię się do lekarza... :baffled:

mary-beth- "niestety" objawy na @ i na ciaze to prwie to smo i dlatego dziewczyny ktore nie planowaly dzidzi nic sobie nie robia z plamienie czy bolu brzucha bo mysla ze @ sie zbliza a tu.....ciaza:tak:a te ktore szukaja objawow na ciaze dostaja @:baffled:tak wiec skoro po plamieniu nie ma sladu zrob jutro test a jak wyjdzie z 1 kreska to idz do ginek...choc oczywiscie kciuki zacisniete za 2 kreski i lap fluidki ciazowe od slomianej wdowy:tak::tak::tak::tak:

mary-beth- "niestety" objawy na @ i na ciaze to prwie to smo i dlatego dziewczyny ktore nie planowaly dzidzi nic sobie nie robia z plamienie czy bolu brzucha bo mysla ze @ sie zbliza a tu.....ciaza:tak:a te ktore szukaja objawow na ciaze dostaja @:baffled:tak wiec skoro po plamieniu nie ma sladu zrob jutro test a jak wyjdzie z 1 kreska to idz do ginek...choc oczywiscie kciuki zacisniete za 2 kreski i lap fluidki ciazowe od slomianej wdowy:tak::tak::tak::tak:

Dzięki. :-) Napiszę, co wyszło. A teraz tak strasznie padam z nóg. Normalnie muszę się położyć... Pozdrawiam! :-)

A ja sobie czekam na krwawienie z odstawienia.. Powinno przyjść jutro (zawsze było 5 dnia), albo najpóźniej w piątek. Jeśli się nie pojawi robię we wtorek bądź w środę test z krwi. Mary-beth trzymam kciuki za pozytywny wynik :) Tak jak za resztę dziewczyn :* Pozdrawiam :)

slomiana wdowa- GRATULACJE!!!!! pamietam jak pisalas, jak nie bylas pewna a tu- jednak w ciazy jestes:D ale super!!!!! kolejne gratulacje dla MOni- ale sie ciesze :D
mam nadzieje, ze za 3 -4 miesiace ja tez bede mogla sie pochwalic :) ech... ;)

reklama
mary-beth- wspolczuje i tule bardzo:sorry:ale teraz zapisz sobie kiedy dostalas @ zapisz ta przeodstatnia z 20 marce i bedziesz wiedziala jak dludie masz cykle...moze jak masz mozliwosc to mierz temperature-wyrazny skok np.ja u mnie z 36,2 na 36,7 oznacza owulke i bedziesz wiedziala kiedy sie starac:tak:dlowa do gory-jutro bedzie lepszy dzien i probuj dalej;-)sciskam!!

Do góry