Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mary-beth- to faktycznie,jak nie mieszkasz w Pl to jest problem z tymi badaniamiczytam jak dziewczyny pisza,ze jest kiepsko-to nie pozostaje Ci nic innego jak kupic czuly test i zrobic za 3,4 dni skoro nadal masz objawy...czekam na wiesci i ... trzymam kciuki
;-)
Teraz po prostu spokojnie poczekam parę dni. Jeśli okresu nie będzie, to to i tak jest wystarczający problem, żeby udać się do lekarza, bo tak nie powinno być. Więc znów muszę być cierpliwa...
A tak już mi ciężko szło bycie cierpliwą do ostatniej niedzieli, kiedy to liczyłam na pozytywny test...
Cóż, zobaczymy... Jeszcze te 3-4 dni...
tymbardziej ,ze to juz u Ciebie 36 d,cyklu wiec za 4 dni jak zrobisz test bedzie 40 dzien i test powinien wykazac ciaze,ale tak jak napisalas-nawet jesli wyjdzie negatywny nadal nie dostaniesz @ to wizyta u ginek.jest nieunikniona
bo nie moze tak byc...ale narazie poczekaj moze do piatku i zrob i zobaczymy co bedzie(oczywiscie kciuki zaciskam)
;-)mary-beth- kurcze nie wiem ,ale mysle,ze jak robilas kila dni temu a teraz poczekasz jeszcze ze 4 dni to bedzie juz tydzien od ostatniego testu i ten powinien byc miarodajnytymbardziej ,ze to juz u Ciebie 36 d,cyklu wiec za 4 dni jak zrobisz test bedzie 40 dzien i test powinien wykazac ciaze,ale tak jak napisalas-nawet jesli wyjdzie negatywny nadal nie dostaniesz @ to wizyta u ginek.jest nieunikniona
bo nie moze tak byc...ale narazie poczekaj moze do piatku i zrob i zobaczymy co bedzie(oczywiscie kciuki zaciskam)
;-)
mary-beth-dziekuje Ci za cieple slowaDzięki wielkie! Ty jesteś dobrym duszkiem tego forum! ;-) Czekam znów, nie ma co... W okolicach piątku zrobię kolejny test. A propos: ten ostatni, który zrobiłam, miał czułość 50. To znaczy, ze nie najczulszy chyba? Wobec czego może i faktycznie za wcześnie... Dziękuję za życzliwość i zrozumienie! :-) Pozdrawiam! ;-)
no 50 to troche mala czulosc ,kup 25 a sa nawte test z czuloscia 10-narazie czekaj do piatku a jak do tego czasu nie przyjdzie @ to testu i daj nam znac

slomiana wdowa- no coz,ciazaczy wy wiecie jak mi się cera popsułachyba z takimi maszkarami to ciutke za wcześnie co ? kurka wodna :/ nie wiem, trudno moja mama mówi że jak ze mną w ciąży była to też miała tragedie na buzi
hihi
pozdrawiam!

znaczy,ze hormony dzialaja
nie daj sie
a skoro mama tak miala z Toba to moze mala kobietka w Tobie rosnie
;-)