reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

MARY-BETH- na pocieche napisze Ci,ze my zaczelismy budowe jak ja bylam w ciazy i wprowadzilismy sie z 8m-czna Zuza prawie na gole betony w maju i przez lato zrobilismy sobie bardzo duzo i ciaza w niczym nie przeszkadzala,poprostu mąż wiecej sam zalatwial:tak:ale nie jest to niemozliwe;-)takze nieodkladaj za daleko starań;-):-DSLOMIANA WDOWA- pozdrawiam goraco i daj znac o wizycie co tam u dzidzi slychac:tak:

reklama
no u mnie jest aktualnie podobnie tylko mąż pracuje, ja jestem na etapie zmiany pracy, ale jakoś tak wyszło na luzie.. i może to pomogło, brak stresów zawodowych i myślenia o dzicku że zaskoczyło :)no ale to kazdego indywidualna sprawa :) buziaki mary -beth

Ojej, dziewczyny! :-) Z radością czytam Wasze posty!!! :-):-) Normalnie mnie przekonujecie! Muszę pogadać z moim chłopakiem. W zasadzie nasza sytuacja nie jest znów taka niestabilna. Tylko ja zawsze ambitna byłam i nie chciałam być na czyimś utrzymaniu - wiecie, niezależność. Stąd, posiadanie pracy jest dla mnie bardzo logiczne. Ale teraz przeżywam wypalenie zawodowe i cieszę się jak nic, że rzuciłam moją pracę i że już tylko 2 miesiące mi tam zostały... :-) Więc może faktycznie to dobry moment... ;-)

MARY-BETH- na pocieche napisze Ci,ze my zaczelismy budowe jak ja bylam w ciazy i wprowadzilismy sie z 8m-czna Zuza prawie na gole betony w maju i przez lato zrobilismy sobie bardzo duzo i ciaza w niczym nie przeszkadzala,poprostu mąż wiecej sam zalatwial:tak:ale nie jest to niemozliwe;-)takze nieodkladaj za daleko starań;-):-D

Pocieszające to, co piszesz! :-) Dzięki! :tak: Chyba nie ma co odwlekać! :-)

MARY-BETH- pewnie ze nie ma co odwlekac:tak:zobaczysz,ze wszystko sie ulozy a dzieci nie sa wcale takie delikatne:-D:-D:-DZuza dostala jesc i spala na ogrodzie w wozku a my robilismy w domu a jak sie obudzila to wystawialam Jej kojec i sie bawila-byla na powietrzu i caly czas sie cos dzialo wiec patrzyla z zaciekawieniem a my dzialalismy-naprawde wszystko da sie ogarnac:tak::tak::tak::tak:TAK WIEC POWODZENIA( A NA MARGINESIE U NAS TEZ SAM MĄŻ PRACUJE)

powiem tylko tyle że jak dostałam dobrą posade to mąż chciał a ja nie i nie potrzebnie odłożyłam to na wieczne N ale potem sama zachciałam i zaczeły się problemy, nie ma co czekać, to samo mówie mojej siostrze ktora ma teraz 26 lat i czeka aż jej hmmm "chłopak" skończy studia za 4 lata chyba czy 5 nie wiem :/ ale to pokiełbany pomysł jak na to patrze - oczywiście opierając sie na moim przykładzie. znam takie które tyylko na samą mysl dziecko już są w ciązy :O.
No nic pozdrawiam mary-beth.
mama05 wizyte u gina mam 05.05 :D wtedy dam znac co i jak :) Buziaki!!

palilissa
Nie ma co sobie wmawiać że coś jest nie tak. Ja byłam u ginekologa miesiąc temu prawie i jest wszystko w porządku jak na razie. Powiedział mi że jeśli przez 5 cykli nic nie wyjdzie to należy porobić dokładniejsze badania. Nie koniecznie musi być to nasza wina, może to być coś nie tak z naszym partnerem.

No i @ przyszła dziś :( Trudno.. Może następnym razem :)

Jadzia21: trzymam kciuki za fasolke :* Daj znać jak zrobisz test :)
mary-beth: nie martw się Kochana :* Jak nie teraz, to na pewno za niedługo zostaniesz mamusią :) :* Pozdrawiam dziewczynki :)

Kurcze nie mogę się doczekać by zrobić ten test, ciągle myślę i zastanawiam się czy jest coś tam w środku. Dzisiaj jakoś mi się tak biust powiększył, skóra napięta i jakieś takie ciepłe są. Nie wiem czy zawsze tak miałam przed @ czy to z innego powodu...

reklama
Do góry