reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

tak, torbiele moga utrudniac, wiec tym bardziej skoro jest to u 2 kobiet w towjej rodzinie to tym bardziej powinnas sie przebadac, moja znajoma ostatnio dowiedziala sie, ze ma az 7 torbieli z czego ani jeden nie pekl, wiec w najblizszym czasie idzie na zabieg i przez to nie podchodzi do matury w tym roku, bo musi jak najszybciej znalezc sie w szpitalu.

reklama
kurcze...we wtorek umowie sie na wizyte.oooo ludzie...jezeli bede musiala az tak dlugo czekac na moje szczescie to oszaleje...;(

kobiałko xMartax to nie jest długo, 3 lata to jest długo 7 lat to też, a pare miesięcy to nic nie jest w czekaniu, ja miałam może nie torbiele ale też polip na macicy na żywca usuwany to se pomyśl co to za masakra. 3mam kciuki za zafasolkowanie i głowa do góry mi po ponad 3 latach się udało Tobie tez się uda!! sprawdź jeszcze sobie czy masz ok z tarczycą bo to tez wazne jest :) i powodzenia :)

Dziewczyny miałam dziś dostać @ a tu nic, po południu zrobiłam sobie test i wyszedł negatywny. Myślę że należy poczekać i zrobić za jakiś czas powtórkę testu jeśli @ nie wróci...

Ostatnia edycja:
Dziewczęta, jak najlepiej przygotować się do planowania poczęcia dzidziusia? Chcę tym razem być dobrze przygotowana. Poradźcie, na co Wy zwracałyście szczególna uwagę. ;-)

MARY-BETH- przede wszystkim troche luziku;-)pamietaj,zeby lykac kwas foliowy:tak:i co jeszcze-jak zobaczysz sluz plodny-ciagliwy jak bialko jajka kurzego to do pracy rodacy:-D:-D:-D:-Dmoj gin.mowi ,ze co 2 dni przytulanka wystarcza bo lemniczki tez musza dojrzec...no i wiadomo,ze dobrze po przytulaniu polezec pare minut zeby sobie chlopaki powędrowaly gdzie trzeba bo jak za szybko wstaniesz to grawitacja zrobi swoje:sorry:poza tym pozytywne nastawienia i...czekamy na testowanie:tak::-Da kiedy robisz kolejne podejscie?? w tym cyklu?? uściski:laugh2:

Starania trwają cały czas i oczywiście kontynuujemy w tym cyklu. Moje 3 ost. cykle trwały 30, 43, 38 dni, więc rozbieżność jest spora. Ciężko przewidzieć dni płodne... :eek: Ale będę prowadziła obserwacje. Jestem aktualnie w 7 dniu cyklu. Dzięki! Pozdrawiam i ściskam! :-)

mary-beth- a probowalas mierzyc temperature???skok oznacza owulke i w takich cyklach jak Twoje to sie przydaje a skoro masz takie cykle to ok 16-19 powinnas miec owulacje,ale to tak teoretycznie...czyli przytulanki tak z 3 dni wczesniej...ja licze ze szybciutko Ci sie uda i wkrótce wstawisz fotke testu z 2 kreskami:tak::tak::tak::tak:

reklama
mary-beth- a probowalas mierzyc temperature???skok oznacza owulke i w takich cyklach jak Twoje to sie przydaje a skoro masz takie cykle to ok 16-19 powinnas miec owulacje,ale to tak teoretycznie...czyli przytulanki tak z 3 dni wczesniej...ja licze ze szybciutko Ci sie uda i wkrótce wstawisz fotke testu z 2 kreskami:tak::tak::tak::tak:
Temperaturę mierzyłam kiedyś przez kilka cykli, ale dobrze by było do tego powrócić. :-);-):tak: Mam nadzieję, ze nam się niedługo uda... Ale luz najważniejszy. To sie chyba wtedy udaje, jak się najmniej planuje... ;-)

Do góry