reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

MARY-BETH- dzieki wielkie ja za Ciebie tez trzymam kciuki i napewno bedziemy sie cieszyly niedlugo z naszych rosnacych brzuszków:))) pozdrawiam
p.s. no i jak 9 d.c. to dzialajcie ladnie-ja zaczynam za m-ac dzialania:)

reklama
witam ponownie;)dzis dostalam @ ale rowniez wymiotowalam.czuje ze mam powiekszone piersi.czy jest jakas nadzieja ze moge byc w ciazy?siostra ktora juz ma dziecko twierdzi ze moge byc w ciazy pomimo tego ze mam okres,ze ona tez tak miala(byla w ciazy ale wciaz miesiaczkowala,co prawda duuuzo skapiej niz zwykle).i doradzila mi zrobic test tylko niewiem czy podczas @ moge robic test.i te krwawienie nie jest takie jak zawsze pierwszego dnia,jest duzo,duzo slabsze i skape.i nie jest to krew tylko takie skrzepy.no i duuuzo bardziej boli mnie brzuch niz normalnie przy pierwszym dniu.doradzcie mi bo niewiem co robic.pozdrawiam
p.s. SLOMIANA_WDOWA z calego serca gratuluje i ciesze sie razem z Toba:)

SLOMIANA WDOWA- tak myslalam wczoraj ze 12 mm,ale mysle sobie -a nie bede mamuśki poprawiala,wiadomo,ze to z radosci:tak:;-):-D:-Dale 12 mm to tez spory"wzrost":-Dbuziaki!!i pogalszcz sie po brzuszku ode mnie:tak:
xMARTAx- ja zrobilabym test ale ten strumieniowy(na ktory siusiasz) a nie plytkowy-strumieniowe sa bardziej czule:tak:chyba ze masz mozliwosc to lec na bete;-)powodzenia i czekamy na wiesci-moja mama jak byla ze mna w ciazy to przez 3 m-ce miala @

Czyli jest mozliwosc??boze tak sie ciesze:D:D:D oczywiscie niechce zapeszac;)aha i jakbyscie mogly to wytlumaczcie mi co to jest ta ''beta''?buziaczki dla Was dziewczyny:*

Ostatnia edycja:
xMARTAx- beta to badanie z krwi-idziesz do szpitala lub labolatorium i prosisz o zroienie badania na hormon bhcg-czyli beta...koszt okolo 20 zl i wynik masz po kilku godzinach zalezy od miejsca gdzie zrobisz:) a ten hormon tez wykrywa test ciazowy w moczy tylko we krwi jest wyzsze stężenie i takie badanie daje 100% pewnosc ze jestes albo nie..

aha.to narazie sproboje zrobic ten plytkowy,bo mam jeszcze jeden w domu.zobaczymy co pokaze...jezeli bedzie negatywny to przejde si edo laboratorium;)ide robic test;)trzymajcie kciuki;)

y3xhxzdviyd75gmm.png

reklama
xMARTAx- No trudno...;((((PRZYKRO MI RAZEM Z TOBA...ale nie poddawaj sie i probuj dalej-to na czym nam w zyciu zalezy nie przychodzi latwo,ale doczekasz sie maluszka!! tule....

Do góry