reklama
karolciak22
Fanka BB :)
No to wlasnie powinnas isc jak masz przybrudzony
a termin spodziewanej @ masz kiedy? a te plamienia ostatnio to wkoncu byla @ czy jak? bo ja juz sie pogubilam:>
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Karolciak ja też się pogubiłam
ale tamto to chyba była @.
Termin @ mam na sobote 7.08

Termin @ mam na sobote 7.08
karolciak22
no chyba tak bo przeciez gdyby tamto to nie byla @ to lekarze by juz potrafili jasno okreslic czy to ciaza czy nie...to ja bym na Twoim miejscu poczekala do poniedzialku i zrobila wtedy betke...
a mnie rozklada na łopatki kaszel katar wszytsko naraz...masakra...wczoraj po pracy ferwex i spac i dzisiaj planuje podobnie spedzic wieczor;-);-) juz sie nie umie doczekac hehe wczoraj troszke mnie brzuszek pobolewal i wogole mam bardzo ciemny mocz ale to chyba z tego przeziebienia... i tam na dole mokro sie znou robi...
a mnie rozklada na łopatki kaszel katar wszytsko naraz...masakra...wczoraj po pracy ferwex i spac i dzisiaj planuje podobnie spedzic wieczor;-);-) juz sie nie umie doczekac hehe wczoraj troszke mnie brzuszek pobolewal i wogole mam bardzo ciemny mocz ale to chyba z tego przeziebienia... i tam na dole mokro sie znou robi...
poziomki
mama 00 08 11 13 15
no chyba tak bo przeciez gdyby tamto to nie byla @ to lekarze by juz potrafili jasno okreslic czy to ciaza czy nie...to ja bym na Twoim miejscu poczekala do poniedzialku i zrobila wtedy betke...
Poczekam szkoda tracić kase

Karolciak kiedy masz @ przepraszam że nie pamiętam.
Kurcze na dwożu pochmórno a ja się zaraz roztopie tak mi gorąco

Ostatnia edycja:
karolciak22
ja 10 sierpnia;-)
poziomki
mama 00 08 11 13 15
ja 10 sierpnia;-)
AAAAA ja też miałam mokro astatnio a pamiętam że w ciąży z Gabi używałam wkładek wielkości podpasek(są takie duuże i bardzo chłonne)
karolciak22
a jak tam wogole Twoje dzieciaczki? jak w pracy jestes to z kims zostawiasz??
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Z babcią:-) A dziękuję broją niemiłosiernie więc są zdrowea jak tam wogole Twoje dzieciaczki? jak w pracy jestes to z kims zostawiasz??

reklama
karolciak22
A no to sie masz dobrze bo sie wlasnie zastanawialam czy je ze soba bierzesz?
czy moze masz nianie?
a dzieci musza broic bo po to jest dziecinstwo