poziomki
mama 00 08 11 13 15
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no tak

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie zawsze na dzien, dwa przed @ jest wysoko.Dziewczyny, czy któraś wie co jest przyczyna tego, że szyjka zamiast nadal być na dole jak przed @ [ na którą właśnie niecierpliwie czekam ] to ucieka do góry ?? NIgdzie nie mogę znaleźć sensownych wyjaśnień na ten temat![]()
Hmm, to może u mnie coś się pozmieniało. Zawsze na była nisko, tak od owulacji.. a teraz utrzymywała się pośrednio aż wyskoczyła w górę, stąd nie wiem jak to traktować. No nic, zobaczymy za kilka dni. Dziękuję dziewczyny ;p
Jeszcze troszkę pojawiło się wieczorem,zobaczymy co będzie jutrono tak jak wcześniej pisałaś jakby faktycznie te plamienie wiązało się z zgnieżdżeniem to betka powinna ładnie jutro wyjść:-)