reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ja tez jestem za tamponami....kiedys naawet w nich spalam bop nienawidze podpasek....sie czuje w nich jak kaczka i tu przecieka tu cos wofgole wilgoc sie czuje i kazdy wyplyw a w tamponie mozna zapomniec ze sie ma okres i relaks:) heh teraz na noc juz zakladam podpaski ale to jest straszzznnnneeeee:)

Ostatnia edycja:
reklama
dokładnie!! ja w podpasce czułam się jakw pampersie a do tego nie wiem co robiłam źle ale jkbym jej nie mocowała to i tak się odkleiła i przesuwała:wściekła/y:

ja tez jestem za tamponami....kiedys naawet w nich spalam bop nienawidze podpasek....sie czuje w nich jak kaczka i tu przecieka tu cos wofgole wilgoc sie czuje i kazdy wyplyw a w tamponie mozna zapomniec ze sie ma okres i relaks:) heh teraz na noc juz zakladam podpaski ale to jest straszzznnnneeeee:)

Mnie od tamponów boli brzuch bardzo:-(Jak byłam w ciąży to robiłam mamie remont kwiaciarni a potem remont domu czyli podłogi,sciany ,murowanie ścianek itd:-D Teraz robiłam meble ogrodowe.

Gin powiedział że trzeba poczekać w przyszła środę mam wizyte a w piątek usg.
Właśnie zjadłam 2 jagodzianki,2 udka z kurczaka.0,5 paczki chlebka ze śliwką,szklanke mleka i dużego pomidora:-D

Kamia idziemy w środe na betke????

Właśnie ze mnie leciało od paru dni:szok: a dzisiaj po przytulankach M miał całe spodnie zalane i na podłodze było mokro:szok::zawstydzona/y:
Podobno kobiety w ciąży tak mają że jest dużo więcej śluzu:-D:-D:-D

Mnie od tamponów boli brzuch bardzo:-(Jak byłam w ciąży to robiłam mamie remont kwiaciarni a potem remont domu czyli podłogi,sciany ,murowanie ścianek itd:-D Teraz robiłam meble ogrodowe.

Właśnie zjadłam 2 jagodzianki,2 udka z kurczaka.0,5 paczki chlebka ze śliwką,szklanke mleka i dużego pomidora:-D

Ty to musisz mieć cierpliwość tyle czasu w niepewności, a jeszcze tyle musisz czekać. Czekamy na wieści jak już zrobicie bete z Kamią:happy::happy::happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

:szok: nie uwierzysz ale właśnie gdałam z mężem o tym, że jak jutro nie dostanę @ to w środę testuje:-) tylko myslałam o sikaczu bo problem jest taki, że na bete musze się zwolnić z pracy bo u nas w laboratorium robią tylko do 10, a potem laski w pracy strasznie dopytują:wściekła/y:
andzia a jak ty się teraz czujesz??

:-( dziewczyny dostałam @:-( ale wiecie co?? nie jest źle.przez to, że w tym miesiącu nie doszukiwałam sie u sibie miliona objawów (tak ja w poprzednich) i nie nakręcałam aż tak bardzo (bo trochę to tak:)) to dziś nie mam aż takiej załamki:-) nie powiem jest mi przykro ale nie jest to rozpacz jak ostatnimi razy:-) i to też dzięki wam:-) ale dalej trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za was:-)

reklama
:-( dziewczyny dostałam @:-( ale wiecie co?? nie jest źle.przez to, że w tym miesiącu nie doszukiwałam sie u sibie miliona objawów (tak ja w poprzednich) i nie nakręcałam aż tak bardzo (bo trochę to tak:)) to dziś nie mam aż takiej załamki:-) nie powiem jest mi przykro ale nie jest to rozpacz jak ostatnimi razy:-) i to też dzięki wam:-) ale dalej trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za was:-)

Oj szkoda biedaczku, ze dostałaś @ ... ale staramy sie dalej razem, głowa do góry ;)

Do góry