reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A ja wogole juz nie licze nawet nie pamietam kiedy mialam @ chyba cos 7 czy 8 to wogole nie wiem kiedy owulka..ale chyba czas sie zaczac przytulac na maxa heheheh i 26 wybieram sie do gina na pogadanke:D
a mam pytanko do dziewczyn ktore maja cykle z Clo?? to na recepte??:>:>
Tak clo jest tylko na recepte, bo jest to silnie stymulujący jajniki lek i bez kontroli lekarza nie zaleca się go stosować bo może dojść do przestymulowania

reklama
no właśnie co tu tak cicho?:szok:
agusia jak tam wynik betki??
kule a ja akurat się rozchorowałam:-( leże kicham prycham smarkam i jem tony gripexu:wściekła/y: coś czuje że ten cykl przepadnie:-(

hmmmm <1,20 .... wiekszosc dziewczyn ma <0,01 albocos takiego ale nie powyzej 1 ... ciaza juz jest od 5.... moze zrob betke za 2-3 dni jeszcze raz... bo cos tu jest dziwnego... usg podejrzewam jeszcze nic nie wykaze. Trzymam &&&&

Ja mam doła, dzisiaj mysle ze ten miesiac jednak poszedl na marne... jak tak sobie mysle to @ bedzie na 10000000000000000000000000000000000000000% pffff

witajcie :)
czy mozna sie przyłączyć??
od czerwca zaczęliśmy z mężem starania o rodzieństwo dla naszej córci.
od wczoraj zaczął się III cykl starań.
zażywam clo od 3dc przez 5 dni i łykam do owualcji (do max.15dc) wiesołek
a wy wspomagacie się lekami bądź witaminkami??

Mononoke głowa do góry będzie dobrze, trzymam &&&&&.
Trochę mnie zmartwiłaś tym że dziewczyny mają inaczej niż ja :( Zrobię tak jak mówisz za 2-3 dni powtórzę badanie

Cześc dziewczyny...no ja tez mysle nad jakas zabawka edukacyjna bylam wczoraj na zakupach ale nic nie wybralam....zobaczymy na cos sie zdecyduje;-)
poziomkimoj gin nic nie mowil bo jeszcze u niego nie bylam tylko tak sie zastanawiam bo widze duzo dziewczyn Clo bierze..;-)

Sawiwitamy Cie;-) Gratuluje jednej pociechy i zycze szybciutko 2 kreseczek;-) ja włłasnie tez zamierzam zaczac brac wiesiolek i zaczac ostre staranka:D:D

Mononokenie dołuj sie moze akurat z zaskoczenia Ci fasolcia przyjdzie;-)
kamiaprzeziebiona??
hmmm cos ten cykl nam nie sluzy chyba.... pozyjemy zobaczymy:*
Agusia no dziwny ten wynik betki jakby zaczelo sie cos dziac..tak mi sie zdaje powtorz znowu w poniedzialek albo piatek:D 3 mamy kciuki;-) a co gin powiedziala na te wyniki??

reklama
Do góry