reklama
Poziomki, nie dziwie się, ja tez bym była podjarana
A teścior piękny!! Nawet nie wiesz jak sie cieszę, że Ci się udało, bo wiesz, nas to też bardzo na duchu podnosi, jak się widzi szczęscie i radość innych
A co do spania to śpi ile możesz. Na zatwardzenie może spróbuj otręby owsiane ??
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Przesyłam..............
))))
Hej dziewczyny 
od tygodnia pobolewa mnie brzuch i pobolewała mnie głowa 10 doszło do stosunku mam powiększone piersi i ciemniejsze sutki i jak dotknę mocniej to mnie bolą dzisiaj dostałam okresu ale nie takiego jak zawsze na początku był brązowe ze skrzepami a teraz niby normalna krew ale jest skąp mniej tej krwi jest niż w pierwszych dniach jak zawsze to było przy okresach... Nie wiem czy jestem w ciąży przed pojawieniem sie okresu w czwartek wykonałam 3 test wyszedł negatywnie może za wcześnie zrobiłam i to nie był pierwszy poranny mocz
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ania po pierwsze na test mogło być za wcześnie,po drugie na razie trzeba obserwować @ czy się rozkręci czy nie.Hej dziewczynyod tygodnia pobolewa mnie brzuch i pobolewała mnie głowa 10 doszło do stosunku mam powiększone piersi i ciemniejsze sutki i jak dotknę mocniej to mnie bolą dzisiaj dostałam okresu ale nie takiego jak zawsze na początku był brązowe ze skrzepami a teraz niby normalna krew ale jest skąp mniej tej krwi jest niż w pierwszych dniach jak zawsze to było przy okresach... Nie wiem czy jestem w ciąży przed pojawieniem sie okresu w czwartek wykonałam 3 test wyszedł negatywnie może za wcześnie zrobiłam i to nie był pierwszy poranny mocz
Powiedz kiedy wypada Ci termin @? jakie masz @ normalnie? i czy miałaś jakieś stresy czy zmiane klimatu??
Taka@ może pojawić się na początku ciąży ale może być spowodowana stresem itd lub zaburzeniami hormonalnymi
ostatnio miałam okres 6 lipca później 31 lipca zazwyczaj mam cylke 28 dni i dzisiaj dostałam okres. Troszke miałam sytuacji nerwowych a co do zmiany klimatu to raczej nie... zazwyczaj @ mam przez 4 dni i w pierwszy dzień mam mocniejszy @ a teraz to tylko wkładka wystarcza... rano jak wstałam poszłam do wc na sikunde no i zauważyłam taką wydzieline brązową ze skrzepami a nigdy tak nie miałam na początek raczej na koniec
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Niestety dużo Ci nie pomoge trzeba poczekać i obserwować jeżeli nic się nie zmieni lub przestaniesz plamić powtórz test lub zrób bhcg z krwi w lab
poziomki
mama 00 08 11 13 15
zaglądaj do nas!!dziękuje za radę :**
reklama