reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Poziomki - wieeelkie gratulacje. Jakieś miałam przeczucie że ty pierwsza przełamiesz ciążowe lody ;)) Dbaj o siebie i prześlij nam oczekującym trochę super ciążowych fluidków.

reklama
Poziomki, nie dziwie się, ja tez bym była podjarana :D A teścior piękny!! Nawet nie wiesz jak sie cieszę, że Ci się udało, bo wiesz, nas to też bardzo na duchu podnosi, jak się widzi szczęscie i radość innych :) A co do spania to śpi ile możesz. Na zatwardzenie może spróbuj otręby owsiane ??

Hej dziewczyny :):) od tygodnia pobolewa mnie brzuch i pobolewała mnie głowa 10 doszło do stosunku mam powiększone piersi i ciemniejsze sutki i jak dotknę mocniej to mnie bolą dzisiaj dostałam okresu ale nie takiego jak zawsze na początku był brązowe ze skrzepami a teraz niby normalna krew ale jest skąp mniej tej krwi jest niż w pierwszych dniach jak zawsze to było przy okresach... Nie wiem czy jestem w ciąży przed pojawieniem sie okresu w czwartek wykonałam 3 test wyszedł negatywnie może za wcześnie zrobiłam i to nie był pierwszy poranny mocz

Hej dziewczyny :):) od tygodnia pobolewa mnie brzuch i pobolewała mnie głowa 10 doszło do stosunku mam powiększone piersi i ciemniejsze sutki i jak dotknę mocniej to mnie bolą dzisiaj dostałam okresu ale nie takiego jak zawsze na początku był brązowe ze skrzepami a teraz niby normalna krew ale jest skąp mniej tej krwi jest niż w pierwszych dniach jak zawsze to było przy okresach... Nie wiem czy jestem w ciąży przed pojawieniem sie okresu w czwartek wykonałam 3 test wyszedł negatywnie może za wcześnie zrobiłam i to nie był pierwszy poranny mocz
Ania po pierwsze na test mogło być za wcześnie,po drugie na razie trzeba obserwować @ czy się rozkręci czy nie.
Powiedz kiedy wypada Ci termin @? jakie masz @ normalnie? i czy miałaś jakieś stresy czy zmiane klimatu??
Taka@ może pojawić się na początku ciąży ale może być spowodowana stresem itd lub zaburzeniami hormonalnymi

ostatnio miałam okres 6 lipca później 31 lipca zazwyczaj mam cylke 28 dni i dzisiaj dostałam okres. Troszke miałam sytuacji nerwowych a co do zmiany klimatu to raczej nie... zazwyczaj @ mam przez 4 dni i w pierwszy dzień mam mocniejszy @ a teraz to tylko wkładka wystarcza... rano jak wstałam poszłam do wc na sikunde no i zauważyłam taką wydzieline brązową ze skrzepami a nigdy tak nie miałam na początek raczej na koniec

Niestety dużo Ci nie pomoge trzeba poczekać i obserwować jeżeli nic się nie zmieni lub przestaniesz plamić powtórz test lub zrób bhcg z krwi w lab

reklama
A jak możesz to po prostu udaj się do lekarza, by zlecił Ci badania hormonalne.

Aaa Poziomki, no to łapię :D Na pewno pomogą na przyszły cykl :D

Do góry