reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
AAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Misieńka wielkie gratulacjeeeeeee!!! :D ale piekny prezent poslubny! :p Ten maj jest strasznie dla nas łaskawy ;p Misieńka przesyłaj dziewczynkom fluidki bo jutro testuja :D

Hope, Nikita jutro obie do testowania i nie ma wykretow! I II krechy maja byc i koniec kropka, albo dwie ktopki bo 2 to lepsze niz 1 :D no mnie sie juz wszystko pokickalo :D Ale sie ciesze z ciąży Misi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) az mi sie poprawil humor i z umiechem pojde na jutrzejsza betke :D

LILITH, nie martw sie jak tak mam codziennie ze swoim... wroci z pracy to idzie do innej roboty i tak zeby usiasc spokojnie to dopiero grubo po 20:00 lub 21:00 :///// jak slomiana wodwa jestem czasami ;p

Ania, bardzo mi przykro, ze masz takie nienajlepsze wyniki ale pomysl, ze lekarka na pewno wie co robi i juz niedlugo bedzie wszystko ok :)

kahaka.... tak zeby Cie zestresowac :D Ja mam jutro wolne :D

poziomki ... znowu mnie sika na potege :D a co najlepsze w nocy nic :D tylko rano wodospad :D

Kami.... mmm tunezja :D moj brat z zona wlasnie na takim wyjezdzie zafasolkowali :D

Przeiebienie mnie bierze ;( Wiecie co procz wapna, rutinoscorbinu, amolu(na plecey zeby rozgrzac), i goracej herbaty z cytryna moge brac zeby mnie nie dopadlo ? Bo sie zle czuje ;( A antybiotyk albo leki typu gripex odpadaja.....

Mononoke, w ciąży można brać wszystko co jest na bazie paracetamolu. Może spróbuj homeopatii. Albo podpytaj się w aptece, dla pewności.
No też nie miało cię kiedy choróbsko wziąść...:baffled:

misia GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!! spokojnej ciązy:-) ależ nam się tu mamuśiek sypie:szok:
monooke może u mnie ta Tunezja będzie łaskawa;-)
aniaa87 to dużo zdrówka życze:-)

:-D szalone, zobaczymy co to będzie jutro :-) Maj faktycznie łaskawy:-):tak:

Ja już idę sobie, spać mi się chce okrutnie, do jutra dziewczynki, miłej nocy :-)

reklama
Przepraszam zapomnialam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:happy::happy::happy::happy:
Kto jutro testuje??????

Do góry